Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Mees Kees 1-4

Deze filmbox bevat de volgende 4 films:

- Mees Kees: Kees is een stagiair en moet voor het eerst voor de klas staan. Hij weet nog niet helemaal hoe dat moet, maar gelukkig helpen de kinderen hem met lesgeven. Mees Kees wordt al gauw heel erg populair.

- Mees Kees op kamp: De Klas van Mees Kees gaat op Kamp. Wanneer de strenge directrice Dreus onverwachts het kamp moet verlaten, krijgt Mees Kees de taak om alles in goede banen te leiden. Maar of dat helemaal goed gaat…

- Mees Kees op de planken: De klas van Mees Kees moet een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken dat directrice Dreus een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen. Mees Kees komt met een echte Mees Kees oplossing…

- Mees Kees langs de lijn: Mees Kees doet mee aan een toekomstproject. Hoewel hij en zijn klas veel creatieve ideeën hebben, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over het project… Gelukkig kan Mees Kees altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
24,99
 17,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
24,99
 17,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren