Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Midsomer Murders Serie 10-2

Aflevering 5 Death And Dust
Dr. Alan Delaney wordt aangereden en dood achtergelaten. Het gaat duidelijk om een moordaanslag, maar Barnaby ontdekt dat niet Delaney, maar zijn partner Dr. James Kirkwood het eigenlijke doelwit was. Het motief is niet duidelijk. Wou de dader Kirkwood beletten met de mooie Delth Mostyn te trouwen ? Of heeft de aanslag iets te maken met het geld dat verdwenen is op de rekening van de praktijk ? Barnaby en Jones meten naar het bergachtige Snowdonia in Wales om de waarheid te achterhalen.

Aflevering 6 Picture Of Innocence
Barnaby komt in de problemen na de publicatie van een compromitterende foto van hem met een zekere Marion Bell. Wanneer de man van Marion, fotograaf Lionel Bell, kort daarna wordt vermoord, wijst alles in de richting van Barnaby. Joyce Barnaby vermoedt dat één of andere misdadiger zich op haar man wil wreken, maar Barnaby geeft toe dat hij dertig jaar geleden een korte relatie had met Marion. Het politieonderzoek brengt aan het licht dat Lionel Bell kort voor zijn dood bezoek heeft gekregen van Barnaby. Daarop wordt Barnaby geschorst. Hij krijgt hulp van Jones om de echte dader te vinden.

Aflevering 7 They Seek Him Here
Nick Cheney, ooit een succesvolle regisseur, verdient nu de kost met het draaien van B-films. Hij regisseert in Midsomer Magna een budget-remake van de klassieker "The Scarlet Pimpernel". Maar de sfeer achter de camera's is minstens even gespannen als in de film zelf. De producer en de regisseur haten elkaar, de eigenaars van het landhuis zitten aan de grond en hun huwelijk staat op springen, en bovendien heeft hun dochter een pijnlijke ervaring met de producer. Barnaby en Jones gaan een kijkje nemen wanneer ze 2 misdadigers schaduwen. Tot hun grote verbazing is één van hen ingehuurd als veiligheidsagent op de set. Korte tijd later wordt Cheney dood aangetroffen. Hij is onthoofd door een guillotine, één van de rekwisieten uit de film. Met alle ruzies en spanningen tussen cast en crew, hebben de speurders een hele waslijst vol verdachten.

Aflevering 8 Death In A Chocolatebox
Ex-crimineel Ronnie Tyler viert zijn afscheid in Midsomer Holm, een opvanghuis voor ex-gedetineerden. De instelling is opgericht door Lord Holm en psychotherapeute Gina Colby. Gina's echtgenoot Jack was een vroegere collega van Barnaby, maar heeft de politie in een schandaalsfeer moeten verlaten. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met de voorwaardelijke invrijheidsstelling van gevangenen. Hij heeft ervoor gezorgd dat de vrijgekomen plaats van Ronnie wordt ingenomen door Eddie Marston. Korte tijd later wordt Jack echter vermoord. Eddie Marston is verdwenen en Barnaby heeft een nieuwe zaak ...
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
13,99
 12,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
13,99
 12,99

1 - 2 Weken

Gemiddelde beoordeling

 • 5 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

 1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
 2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
 3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
 4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
 5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

 • EAN : 5412012160088
 • Taal : Engels
 • Ondertiteling : Nederlands
 • Aantal DVDs : 4
 • Uitvoering : DVD
 • Speelduur : 400
 • Acteur(s) : Barry Jackson, Jane Wymark, Jason Hughes (I), John Nettles
 • Verschijningsdatum : 28-01-2014
 • Schermformaat : 16:9
 • Geluidsformaat : Dolby Digital 2.0
 • Leeftijdsindicatie : Vanaf 12 jaar
 • Kijkwijzer : Geweld
 • Serie : Midsomer Murders
 • Afmetingen : 190 x 136 x 25 mm.
 • Gewicht : 200 gr.