Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Secret Army - Seizoen 3

In de Tweede Wereldoorlog werd het leven van duizenden neergeschoten piloten in Europa gered dankzij verschillende ontsnappingsroutes naar Engeland. Burgers zetten hun leven op het spel om de piloten langs de vluchtwegen te begeleiden. Secret Army vertelt het verhaal van een Belgische vluchtroute en de mensen die erbij betrokken zijn.

“Lifeline” een geheime organisatie opgericht om in bezet gebied neergeschoten geallieerde piloten in veiligheid te brengen , heeft haar hoofdkwariter in het Brusselse restaurant “Le Candide”. Van hieruit worden de nodige operaties uitgewerkt. Lisa Colbert, oprichtster van Lifeline, wordt bijgestaan door de eigenaar van ”Le Candide” Albert Foiret , de Nederlandse Natalie en Monique, de minnares van Albert. De Duitse bezetter, onder leiding van de meedogenloze “Sturmbahnführer” Kessler en Major Brandt, onderneemt verwoede pogingen om de acties van Lifeline te stoppen. Maar ook vanuit een andere hoek komen er moeilijkheden - de communisten willen Lifeline overnemen.

Secret Army werd door de BRT voor het eerst uitgezonden in 1979 en kwam tot stand i.s.m de BBC. De serie werd bedacht en geproduceerd door Gerard Glaister, een RAF piloot die meer dan 100 vluchten overleefde.

De serie bestaat in totaal uit 3 seizoenen - 42 afleveringen. Deze box bevat alle 13 afleveringen van het derde seizoen.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
39,99
 35,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
39,99
 35,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 5 sterren