Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Spongebob - Duikt In Het Diepe

Duik in de diepe blauwe zee en beleef samen met de leukste spons, SpongeBob SquarePants, en zijn zeevrienden nog meer gekke wateravonturen!

De Olympische 'frituur'spelen
SpongeBob vertegenwoordigt De krokante Krab tijdens de Olympische ‘frituur’spelen. Zijntegenstander is de vertegenwoordiger van de Maat Emmer… Patrick! Het valt te bezien of de vriendschap tussen SpongeBob en Patrick bestand is tegen deze ultieme concurrentiestrijd!

Bellen blazen
SpongeBob wil Patrick en Octo laten zien dat hetbij het blazen van een perfecte zeepbel allemaaldraait om zijn eigen techniek.

Octo’s vrije dag
Als Mr. Krab in het ziekenhuis wordt opgenomen,geeft hij Octo de leiding over De krokante Krab.Octo draagt de leiding over aan SpongeBob enneemt zelf de rest van de dag vrij. Maar al snelspoken allerlei beelden door het hoofd van Octoover wat er allemaal fout kan gaan nu SpongeBob er alleen voor staat.

De ontsnapte boef
SpongeBob heeft degene die verantwoordelijk isvoor de troep op de parkeerplaats van De krokante Krab gearresteerd. Maar het is de Klikspaan Wurger en hij is ontsnapt! Om zichzelf te beschermen, huurt SpongeBob een bodyguard in, maar hij realiseert zich niet dat het de vermomde Klikspaan Wurger is! Nu wacht de Wurger op een moment met SpongeBob alleen om wraak te nemen!

SpongeBob is onzichtbaar
SpongeBob en Patrick kopen‘Onzichtbaarheidspray’ bij de Fopwinkel. Omdat ze weten dat de spray vlekken veroorzaakt op kleding, kleden zij zich helemaal uit en spuiten zichzelf volledig in. Vervolgens gaan zij op pad omBikini Broek de stuipen op het lijf te jagen! MaarMr. Krab ontdekt al snel hoe het zit en haalt zelfeen streek uit.

De kunstenaar
Octo geeft schilderles aan zijn enige student SpongeBob, die erg geïmponeerd is door Octo als leraar. Maar het is juist Octo die zwaar onder deindruk is – SpongeBobs werk is namelijk prachtig! Dus probeert Octo op slinkse wijze SpongeBobs zelfvertrouwen te ondermijnen.

Een kus van oma
Iedereen plaagt SpongeBob, nadat zij hebbengezien dat zijn oma hem kusjes geeft. DusSpongeBob zweert dat hij vanaf nu als eenvolwassene wil worden behandeld. Geen kusjesmeer of versgebakken koekjes of verhalen voor hetslapengaan. Maar SpongeBob vindt volwassen zijn helemaal niet leuk.

Mr. Krab is verliefd
Als Mr. Krab mevrouw Puff in De krokante Krab ziet, vraagt hij SpongeBob om hen aan elkaar voor te stellen. De twee krijgen verkering en Mr. Krab geeft handenvol geld uit aan mevrouw Puff. Al snel vraagt Mr. Krab SpongeBob om hulp om zijn uitgavenpatroon weer onder controle te krijgen…en graag een beetje snel!

De Krabrobot
SpongeBob kijkt een nachtfilm waarin de wereldwordt overgenomen door robots. Wanneer Mr. Krab de volgende dag op het werk raar gedragvertoont, raakt SpongeBob ervan overtuigd dat Mr. Krab een robot is. En hij wil dat Octo hem helptdat te bewijzen.

Oesterleed
Patrick en SpongeBob bezoeken de dierentuin om Clamu de reuzenoester te zien. Maar het dierslaapt en SpongeBob gooit stiekem een pinda om de oester wakker te maken. Clamu raakthierdoor helemaal door het dolle heen en al snelgaat iedereen op zoek naar degene die de"zachtaardige reus" zo heeft zitten plagen.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 7,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

8/10 - Gortdroge slapstick, absurde dooddoeners en bizarre bijfiguren.

Suggesties