Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Spongebob - Hink-Stap-Plons

Meerminman en mosseljongen
SpongeBob en Patrick passen op het huis van Meerminman en Mosseljongen. Hen is duidelijk verteld dat zij nergens aan mogen komen! Die twee willen echter heel graag een vraag stellen aan de gemene Man-Ray die bevroren in een tank zit. Dus laat SpongeBob Man-Ray ontdooien en belooft hem vrij te laten als hij zich voortaan beter gedraagt. Man-Ray zegt zelfs “alstublieft” en iedereen weet dat als je in staat bent om “alstublieft” te zeggen, je een heel nieuw mens bent. Toch?,

Grote roze verliezer
Patrick heeft het gevoel dat hij in zijn leven niets heeft bereikt, zeker als hij de collectie trofeeën van SpongeBob ziet die hij voor al zijn prestaties heeft ontvangen. Dus wordt SpongeBob Patricks voorbeeld. SpongeBob voelt zich in het begin zeer vereerd. Maar als Patrick zich net als SpongeBob begint te kleden, net als SpongeBob begint te praten, hem overal volgt en praktisch zijn hele identiteit overneemt, wordt het een heel ander verhaal!

Andersom dag
Nu is het genoeg geweest! Octo houdt het geen dag langer vol om naast SpongeBob en Patrick te wonen en besluit zijn huis te verkopen. Octo is echter bang dat niemand zijn huis wil kopen als zij zien hoe de buren zich gedragen, dus overtuigt hij SpongeBob en Patrick ervan dat het een‘andersom dag’ is, zodat zij wat minder gek zullen doen dan normaal. En wat denk je wat voor SpongeBob en Patrick het tegenovergestelde van gek is? Precies... Gek dus!

Stand-up Spongebob
SpongeBob begint eekhoornmoppen te vertellen en blijkt een succesvolle moppentopper te zijn. Maar het zijn wel heel gemene grapjes. Dat zint Sandy helemaal niet. Zeker niet als iedereen in Bikini Broek haar behandelt alsof ze net zo dom is als SpongeBob zegt dat eekhoorntjes zijn.

Slaap schelpje slaap
SpongeBob en Patrick ontdekken een babyschelp die in zijn eentje is achtergelaten en de jongens besluiten de schelp op te voeden. Met Patrick als ‘papa’ en SpongeBob als ‘mama’ willen zij ‘de kleine’ in een echt gezin laten opgroeien. Helaas moet papa te veel werken, waardoor mama alleen met de baby, het huishouden en veel te weinig geduld, thuis blijft zitten.

Gedumpt
SpongeBobs geliefde slak, Gerrit, verlaat SpongeBob……voor PATRICK! En SpongeBob heeft er alles voor over om hem terug te winnen. Hij schaft onder andere een aantal andere huisdieren aan, zodat Gerrit jaloers wordt.

Dochter de baas!
Parel, de dochter van mijnheer Krabs, komt bij de Krokante Krab werken en verandert meteen de menukaart en het interieur van het restaurant. Wanneer mijnheer Krabs echter merkt dat hierdoor zijn omzet daalt, moet er nog één wijziging worden doorgevoerd en SpongeBob moet deze taak op zich nemen: Parel moet worden ontslagen!

Octo is om
Hij is groot. Hij is gemeen. Hij is Flats de botvis, de nieuwe bullebak op de roeischool en hij heeft gedreigd SpongeBob in elkaar te slaan. SpongeBob is natuurlijk doodsbang. Maar Flats ontdekt al snel dat je energie tijdens een vechtpartij met een spons volledig wordt opgeslorpt!

Bedtijd
Het is een nachtmerrie voor de slapende inwoners van Bikini Broek als blijkt dat SpongeBob plotseling in staat is hun dromen binnen te dringen! Bovendien komt hij niet alleen maar even op bezoek in hun dromen; hij gaat zich ook nog eens met de droom bemoeien, zodat hun goede nachtrust bruut wordt verstoord!

Octostad
Het is eindelijk gelukt. SpongeBob en Patrick hebben Octo uit Bikini Broek weten te verdrijven naar Tentakelveld, “waar geluk slechts een zuignap verwijderd is”. Iedereen is hier echter hetzelfde en dus wordt het al snel saai. Wanneer Octo de andere bewoners probeert op te vrolijken, merkt hij tot zijn verbazing dat hij zich wel een beetje als, nou ja, SpongeBob begint te gedragen!
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 7,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

8/10 - Gortdroge slapstick, absurde dooddoeners en bizarre bijfiguren.

Suggesties