Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Spongebob - Waar Is Gerrit?

Heb je deze slak gezien?: SpongeBob probeert het wereldrecord squash te verbeteren en vergeet Gary te voeren – en niet één keer, maar een aantal weken. Gary voelt zich natuurlijk verwaarloosd en gaat ervan door. Hij wordt opgenomen door een oude vrouw die hem aanziet voor haar eigen slak en wordt overladen met liefde, aandacht en eten. Lukt het Gary oma’s huis te ontvluchten, voordat hij ontploft?

Het verdwenen matras: Meneer Krabs heeft een slechte matras. Daarom zorgen Octo, Patrick en SpongeBob voor een nieuwe matras en gooien de oude weg. Maar in de oude matras heeft Meneer Krabs wel al zijn geld verstopt!

De grijpbak : Octo wil per se een prijs uit de grijpbak vissen. Als het hem uiteindelijk lukt, heeft hij zoveel zelfvertrouwen dat hij zijn nieuwe vaardigheden nu op een echte constructiekraan wil testen!

Krab vs. Plankton: Plankton valt in de Korstige Krab en sleept Meneer Krabs daarom voor de rechter. Als Plankton wint, zal hij alle bezittingen van Meneer Krabs krijgen, inclusief het geheime krabburgerrecept!

De grote slakkenrace: Octo en SpongeBob doen met hun slakken mee aan een slakkenrace. Ze hebben deze keer niet zoveel van elkaar te vrezen, maar des te meer van Patricks huisdier.

Goede buren: Octo wil op zijn vrije zondag genieten van zijn rust. Maar met SpongeBob en Patrick in de buurt, heeft hij geen tijd om te ontspannen op deze zondag – of enige andere dag de komende weken.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 7,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 7,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

  • 1. Heb Je Deze Slak Gezien?
  • 2. Het Verdwenen Matras
  • 3. De Grijpbak
  • 4. Krab Vs. Plankton
  • 5. De Grote Slakkenrace
  • 6. Goede Buren
Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren

8/10 - Gortdroge slapstick, absurde dooddoeners en bizarre bijfiguren.

Suggesties