Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Bestsellers

Filmnieuws

Bliksem McQueen en zijn vriendjes!

Bekijk alles uit de wereld van Cars en Planes

Lees meer

Net verschenen

Alvast te reserveren

Tekenfilms & Animatie

Elk kind heeft wel een eigen cartoonheld. Groot en stoer, of juist klein maar dapper. Op deze favoriete tekenfilm of animatie raakt je kind niet uitgekeken. De kleine op de bank, dvd of blu-ray opzetten en je hebt geen kind meer aan ze. Walt Disney en Pixar maken prachtige tekenfilms en animatiefilms die leuk én leerzaam zijn. Voor jong, maar stiekem ook voor oud.

Hoewel elk verhaal anders is hebben teken- en animatiefilms vaak één ding gemeen: levenslessen worden op een begrijpelijke manier uitgelegd aan jonge kinderen, maar ook volwassenen genieten van deze verhalen. Fantasieën komen tot leven en we leven mee met de personages die we zien op dvd. Tekenfilms en animatiefilms zijn voor dan ook voor iedereen, van jong tot oud. Speciaal voor liefhebbers is BookSpot voortdurend op zoek naar de leukste, spannendste en meest ontroerende films. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie!

Kunst op dvd: tekenfilms en animatiefilms van toen, en nu!

Walt Disney, Warner Bros en Pixar Animation Studios: wie kent deze grote bedrijven niet. Al jarenlang wordt er in deze studio’s hard gewerkt aan de productie van de meest bekende teken- en animatiefilms. Waar de personages vroeger met de hand werden getekend, worden deze films nu voornamelijk met behulp van computers gemaakt. Techniek speelt in deze kunstvorm dan ook een grote rol: stilstaande beelden worden door middel van computers snel achter elkaar afgespeeld, waardoor de illusie van beweging wordt gewekt. Het resultaat: animatie! Dvd’s als heuse kunstwerken dus. Kunstwerken die ons laten lachen, huilen en even laten ontsnappen aan de realiteit.