Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

The Elvis Collection

Het acteertalent van Elvis, de beroemdste zanger van onze tijd, wordt ten onrechte miskend. Zie de grootste ster van de rock’n'roll in een nieuw licht in mythische rollen. De vele vertolkingen van de King, vanaf gevangene in Jailhouse Rock tot autocoureur in Speedway, zijn even onvergetelijk als zijn legendarische liedjes.

Jailhouse Rock
Vince werkt elke dag keihard op een bouwwerf, maar toch gaat hij ondanks zijn weinig veelbelovende toekomst enthousiast door het leven. Wanneer hij op een dag echter een man hardhandig aanpakt, belandt hij een jaar in de cel.

Viva Las Vegas
Lucky Jackson is een automonteur die ervan droomt racer te worden. De beroemde Italiaanse kampioen Elmo Mancini stelt hem voor lid van zijn team te worden, maar Lucky blijft liever zelfstandig. Hij heeft trouwens al een auto gebouwd om mee te doen aan de grote prijs van Las Vegas, maar er ontbreekt nog een klein detail, namelijk de motor.

Harum Scarum
Tieneridool Johnny Tyronne moet optreden in het Midden-Oosten. Daar komt hij terecht in een ontvoeringszaak.

It Happened at the World's Fair
Een piloot wordt tijdens de Wereldtentoonstelling in Seattle verliefd op een verpleegster. Zijn partner probeert hem weer aan het werk te krijgen om zo hun financiële problemen op te lossen, maar de opdracht die hij binnenhaalt blijkt niet helemaal pluis te zijn.

Spinout
Mike McCoy is de zanger van een bandje die tussendoor wat bijklust met autoracen. Het leven wordt er voor Mike bovendien niet makkelijker op als hij plots versierd wordt door drie vrouwen.

Double Trouble
Guy Lambert is een getalenteerde zanger die met zijn act heel wat bijval oogst in een Londense nachtclub. Ook de jonge erfgename Jill Conway valt voor de charmes van Guy en dat tot grote wanhoop van haar voogd, oom Gerald Waverly.

Speedway
Elvis speelt de rol van Steve Grayson, een succesvol en barmhartig racer. Alles lijkt hem mee te zitten, totdat hij een belastinginspecteur achter zich aan krijgt.

The Trouble with Girls
Walter Hale is de leider van de Chautauqua-circusgroep die in de jaren '20 dwars door de Verenigde Staten trekt. Helaas ontstaat er al gauw onenigheid onder de artiesten, en Hale wordt genoodzaakt de vakbond in te zetten om de conflicten te kunnen beslechten.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
89,99
 27,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
89,99
 27,99

Tijdelijk niet voorradig

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren