Een unieke boxset met 6 legendarische westernklassiekers! Vol legendarische acteurs als John Wayne, Paul Newman, Robert Redford, James Stewart, Gregory Peck en Clint Eastwood.

Butch Cassidy & The Sundance Kid
Deze Oscarwinnende klassieker vertelt het waargebeurde verhaal van de meest innemende outlaws van het Westen. Wanneer het aankomt op het bedenken van slinkse listen is niemand sneller dan Butch Cassidy en zijn sidekick Sundance is een genie in het hanteren van vuurwapens. Wanneer deze twee klungelige bank- en treinrovers het beu zijn om steeds maar voor de wet op de vlucht te zijn, vertrekken zij naar Bolivia. Genomineerd voor 7 Oscars!

The Good, The Bad and the Ugly
Tijdens het hoogtepunt van de Burgeroorlog doolt een mysterieuze revolverheld rond in het Wilde Westen. Hij heeft geen huis, geen banden met familie of vrienden en geen metgezellen… totdat hij twee vreemdelingen ontmoet, die net zo meedogenloos zijn als hijzelf. De drie mannen smeden een plan om een fortuin aan gestolen goud op te sporen. The Good, The Bad and The Ugly is zonder meer de meest invloedrijke western ooit gemaakt.

Hombre
In deze western-klassieker speelt Paul Newman een blanke man die is opgevoed door Apache-indianen. Wanneer hij het pension dat zijn vader hem naliet verkoopt, wordt hij gedwongen om de gemeenschap die hij veracht te betreden. Hij verlaat het stadje per postkoets en enkele bekrompen passagiers eisen dat hij naast de koetsier plaatsneemt. Wanneer ze door een stel bandieten stranden in de woestijn, is Russell hun enige hoop om te overleven.

For A Few Dollars More
Oscarwinnaar Clint Eastwood vervolgt zijn karakteristieke rol als de legendarische 'Man zonder Naam' in dit tweede deel van de befaamde trilogie van Sergio Leone. Eastwood is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio, de beruchtste bandiet, die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Kolonel Martimer is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen... dood of levend!

Bandolero
Het Texaanse dorpje Val Verde in het Wilde Westen is veranderd in een waar strijdtoneel. De rivaliserende broeders Bishop moeten nu de strijdbijl begraven om aan de doodstraf te ontkomen.

The Bravados
Het is al nacht als Jim Douglas aankomt in het stadje waar de volgende dag vier misdadigers zullen worden opgehangen. Jim heeft nog een appeltje met de vier te schillen, want hij verdenkt hen van het verkrachten en vermoorden van zijn vrouw. Een paar uur voor de executie weten de vier echter een mooie jonge vrouw te gijzelen en te ontsnappen. Wat volgt is een dodelijke race naar de Mexicaanse grens.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis