Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Twin Peaks - Seizoen 1 & 2

Twin Peaks is de naam van een rustig dorpje vlakbij de Canadese grens, dat wordt opgeschrikt door de moord op de zeventienjarige highschool beauty-queen Laura Palmer. Wanneer een tijdje later een ander meisje, Ronette Pulaski, in shocktoestand het stadje komt binnengelopen, roept lokale sheriff Harry S. Truman de hulp in van FBI-agent Dale Cooper. Samen exploreren zij een web van liaisons en intriges.

Twin Peaks is een stadje waarin niets is wat het lijkt; het blijkt helemaal te worden bevolkt door excentriekelingen die er stuk voor stuk een dubbelleven op nahouden. De schijnbaar onschuldige Laura Palmer had relaties met de Harley Davidson-rijder James Hurley en Bobby Briggs. Ze werd behandeld door de waanzinnige psychiater Dr. Jacoby en regelmatig opgemerkt in het bordeel-casino One Eyed-Jack's, net over de Canadese grens, waar ze zich over gaf aan (groep)seks en drugs.

De serie Twin Peaks is winnaar van 2 Emmy Awards en 3 Golden Globes.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
101,99
 77,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
101,99
 77,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 5 sterren

11/10 - Gedurende Twee seizoenen onthullen scenarist Mark Frost en David Lynch dat Twin Peaks detective noch soap is, maar een perverse pastiche van beide genres.