Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Onlangs verschenen

Pre-order nu!

Gamen, een favoriet tijdverdrijf voor een grote groep mensen. Waarom? Vanwege de uitdaging bijvoorbeeld en de fantasie die je in het spel kwijt kunt. Het maakt gamen een heerlijke manier van vermaak en ontspanning. En niet in je eentje: een middagje ‘gamen’ met vrienden is voor liefhebbers het recept voor een topdag.

En die vrienden hoeven niet eens in de buurt te zijn. Veel computerspellen brengen je online in contact met mensen over de hele wereld. We hebben meer dan 1.600 games waaruit je kunt kiezen. Uren speelplezier dus!

Games bestellen? Wat vind je leuk?

Games zijn net zo divers als boeken. Van strategiespel tot adventure, shooter, rol player game en actiegame tot de welbekende sportgames. Uiteraard beschikbaar voor alle gangbare spelconsoles zoals PlayStation 3 en Playstation 4, Xbox One en Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Nintendo Wii en Nintendo Wii U, de PS Vita. Maar vergeet vooral ook de PC niet. Daar speel je wereldberoemde games als Fifa, The Sims, Rollercoaster Tycoon, maar ook Mario, Legend of Zelda, GTA of Doom. Inspiratie nodig? Bekijk eens de best verkochte games. Weet je al precies wat je wil? Dan kun je de allernieuwste computerspellen alvast reserveren. Niet elk spel is voor iedere leeftijd geschikt. Daarom kun je in het menu ook selecteren op leeftijdscategorie.

Computerspellen kopen bij BookSpot

Een leuke game of computerspelletje gevonden? We zorgen ervoor dat je het supersnel kunt spelen. Voor de meeste games geldt: op een werkdag voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. Komt een game van ver, dan duurt het soms iets langer. Dit vermelden we natuurlijk  bij de game. De meeste games verzenden we gratis, want bij een bestelling boven € 19,95 rekenen we geen verzendkosten (deze zijn € 1,99 per bestelling). Veel gameplezier!