Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Aliens Colonial Marines (Limited Edition)

- Vier extra speelbare personages: Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake en Sergeant Apone (iconen uit de film).
- Extra aanpassingsopties voor de Marines-personages.
- De geweldige vlammenwerper van Ripley!

DODELIJK. BLOEDDORSTIG. MEEDOGENLOOS.
Aliens: Colonial Marines, dat wordt uitgegeven in samenwerking met Twentieth Century Fox Consumer Products en is ontwikkeld door de alom geprezen studio Gearbox Software, geeft het befaamde franchise kanon ALIENS nieuwe bloedstollende spanning en een adrenalinekick waar je u tegen zegt. Spelers moeten het opnemen tegen de ultieme buitenaardse moordmachines, de Xenomorphs, in een spel met ongelooflijke beelden, bloedstollende actie, adembenemende en fascinerende solomodi, coöperatieve modi en competitieve multiplayermodi.

VERHAAL
Aliens: Colonial Marines begint op een ogenschijnlijk verlaten schip, de U.S.S. Sulaco, dat in een baan draait rond LV-426. Spelers leiden een groep zwaar getrainde Amerikaanse Colonial Marines en gaan aan boord van het verlaten schip om te kijken welk lot de bemanning ten deel is gevallen. Ze moeten vechten om afschuwelijke verschrikkingen en hun eigen angsten te overwinnen, terwijl ze de waarheid achterhalen in een val die het volledige heelal omspant en de mensheid overlevert aan de genade van het moorddadigste en dodelijkste ras in het universum.

Ga in dienst bij het Colonial Marine Corps.
Rust jezelf uit met klassieke Colonial Marine-wapens, inclusief pulsgeweren, motiontrackers en vlammenwerpers.

De meest authentieke Aliens-ervaring ooit.
Deze videogame is een waardig vervolg op het klassieke ALIENS van James Cameron. Betreed een naargeestige, sfeervolle wereld waarin de dood elk moment kan toeslaan.

Coöperatieve gameplay met drop-in/drop-out.
Gearbox, de meester van coöp, brengt haar expertise naar het Aliens-universum. Worden de Xeno's te sterk? Roep de hulp van je maten in, zodat ze extra vuurkracht kunnen geven.

Vette competitieve multiplayer.
Speel als Xenomorphs of Marines in talloze spannende spelmodi: Team Deathmatch, Escape, Extermination en Survivor. Xeno-spelers moeten snel bewegen en allesverwoestende aanvallen timen. Marines nemen het tegen ze op met teamwork en ongelooflijke vuurkracht.

Uitrustingen en upgrades.
Maak de perfecte moordmachine. Verdien ervaringspunten om extra's, nieuwe wapens en nieuwe looks voor het eskadron te krijgen.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs9,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs9,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
  • EAN : 5055277018413
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : PC CD-DVD
  • Verschijningsdatum : 12-02-2013
  • Leeftijdsindicatie : Vanaf 18 jaar
  • Tags : monsters, Game, avontuur, Buitenaardse wezens, aliens, Ruimte, Ruimteschip, Third Person
  • Serie : Alien
  • Afmetingen : 190 x 136 x 15 mm.
  • Gewicht : 100 gr.