• 2016
Batman, Return to Arkham bevat de geremasterde versies van Batman, Arkham Asylum en Batman, Arkham City, inclusief alle Game of the Year Edition-bonusmaterialen en downloadbare content die ooit is uitgegeven. Batman: Arkham Asylum is waar het allemaal begon. De game, oorspronkelijk ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgebracht in 2009, tilde actie, avontuur en het superheldengamegenre naar een nieuw niveau en bracht spelers in aanraking met een uniek, donker en sfeervol avontuur dat hen naar de diepten van Arkham Asylum bracht.

Met een origineel verhaal kunnen gamers zich verplaatsen in de schaduw en hun vijanden angst inboezemen. Spelers moeten het opnemen tegen The Joker en Gotham City's beruchtste schurken, waaronder Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy en Scarecrow die het gekkenhuis hebben overgenomen. Batman, Arkham City is het vervolg op Batman, Arkham Asylum van Rocksteady Studios uit 2011.

De game bouwt verder op het intense, sfeervolle fundament van Batman, Arkham Asylum en stuurt spelers door het uitgestrekte Arkham City; het maximaal beveiligde 't(e)huis' voor alle criminelen, gangsters en krankzinnig criminele meesterbreinen van Gotham City.

Met een ongelooflijke Rogues Gallery van Gotham City's meest gevaarlijke criminelen, zoals Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en nog vele anderen, ervaren gamers onder meer hoe het voelt om The Dark Knight te zijn en de inwoners van Arkham City gerechtigheid te brengen.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis