Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Bestel nu en win een gepersonaliseerde controller Actievoorwaarden

ACTIEVOORWAARDEN Call of Duty Black Ops ACTIE

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Call of Duty Black Ops 4 winactie, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd door BookSpot, gevestigd te (1243 JJ) ‘s-Graveland aan het Noordereinde 56, hierna te noemen: BookSpot.

 1. De Actie loopt van maandag 17 september 2018 t/m zondag 26 oktober 2018.
 2. Deelname aan de Actie is gratis.
 3. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar moeten toestemming hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de Actie.
 4. Voor deelname aan de Actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres en adresgegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de winnaar te informeren en de prijs toe te sturen. Op de verwerking van de persoonsgegevens is het privacybeleid van BookSpot zoals gepubliceerd op www.bookspot.nl/privacy van toepassing.
 5. Door de videogame Call of Duty Black Ops 4 te bestellen en betalen via BookSpot.nl doe je automatisch mee aan de Actie. In het geval je de bestelling retourneert wordt je uitgesloten van deelname. Eventuele gewonnen prijzen worden niet uitgekeerd, er wordt dan een andere winnaar getrokken. De PC versie is uitgesloten van deze actie.
 6. Winnaars worden binnen één maand na afloop van de Actie schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gesteld.
 7. Het prijzenpakket bestaat uit 5 x een unieke gepersonaliseerde Controller. Je kan kiezen tussen een Xbox One- of Playstation 4 controller. De personalisatie bestaat uit een eigen naam of gamertag naar keuze op een werkende customized controller, uitgevoerd door www.shockwavecontrollers-shop.nl. Beeld van de controller kan afwijken.
 8. Binnen één week na afloop van de Actie wordt uit de kopers van Call of Duty Black Ops 4 door een onafhankelijk spelsysteem 5 winnaars getrokken.
 9. Na toekenning van de prijs kan de winnaar per e-mail aangeven naar welke naam / gamertag de voorkeur uitgaat. Het kan zijn dat desbetreffende naam niet mogelijk is, het is voorbehouden aan BookSpot of de naam/personalisatie redelijk is. In dat geval zal een alternatieve naam/gamertag worden gevraagd.
 10. De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 11. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of deze voorwaarden behoudt BookSpot het recht voor om de prijs niet uit te keren of een andere deelnemer als winnaar aan te wijzen.
 12. BookSpot is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die op enige andere wijze verband houdt met de Actie, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld van BookSpot.
 13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Call Of Duty - Black Ops 4 (Specialist Edition)

Bestel nu en win een gepersonaliseerde controller. Het prijzenpakket bestaat uit 5 x een unieke gepersonaliseerde controller. Je kan kiezen tussen een Xbox One- of Playstation 4 controller. De personalisatie bestaat uit een eigen naam of gamertag naar keuze op een werkende customized controller. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Maak je gereed, want Black Ops is terug! Met gegronde Multiplayer gevechten, het grootste Zombies aanbod ooit met drie volledige ondode avonturen én Blackout, waar het universum van Black Ops tot leven komt in een enorme Battle Royale ervaring. Blackout bestaat uit de grootste map uit de geschiedenis van Call of Duty, met kenmerkende Black Ops gameplay, personages, locaties en wapens uit de Black Ops series.

MULTIPLAYER MET TACTISCHE GRONDGEVECHTEN

Call of Duty®: Black Ops 4 legt de lat hoog voor de spannende multiplayer-modus met tactische gameplay en keuze uit verschillende personages. De game biedt een nieuw niveau van online actie met een variatie van nieuwe wapens, maps en modes. Voor het eerst fungeert de Multiplayer als het middelpunt van de verhaallijn, wanneer spelers de rol en unieke speelstijl van iedere Specialist verkennen. Met de terugkeer van het Pick 10 Create-a-Class systeem en een nieuwe Gear categorie wordt de gameplay persoonlijker dan ooit, waarbij spelers zelf de keus hebben hoe ze hun Specialist uitrusten. Gecombineerd met de mogelijkheid om vernietigende Scorestreaks te ontgrendelen, kunnen spelers sterk zijn in hun eentje of onverslaanbaar als een team.

DE GROOTSTE CALL OF DUTY ZOMBIES OOIT

Call of Duty®: Black Ops 4 biedt de grootste Day 1 Zombies ervaring ooit, met drie volledig uitgeruste ervaringen vanaf de lancering; IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead. Met een spannend nieuw avontuur en een geheel nieuwe cast van personages, biedt Call of Duty: Black Ops 4’s Zombies een verdiepende gameplay en uiteenlopender Easter Eggs waar de community zo lang naar uitkijkt.

VIERING VAN DE BLACK OPS ERVARING

Black Ops komt tot leven in Blackout in een massale Battle Royale ervaring, met de kenmerkende Black Ops gevechtsstijl en land-, zee- en luchtvoertuigen in de grootste map in de geschiedenis van Call of Duty. De werelden van Black Ops worden samengebracht, terwijl je speelt met je favoriete personages op bekende locaties uit het Black Ops universum, in een totaal overlevings- en eliminatie-ervaring.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
74,99
 69,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
74,99
 69,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
 • 0 sterren
 • EAN : 5030917245855
 • Taal : Engels
 • Uitvoering : Microsoft XBox One
 • Verschijningsdatum : 11-10-2018
 • Leeftijdsindicatie : Vanaf 18 jaar
 • Tags : First Person, Videogames, Actie, Shooter, Oorlog
 • Serie : Call of Duty
 • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
 • Gewicht : 115 gr.