• 2016
Betreft een uitbreiding voor De Sims 4. Sims 4 is hiervoor vereist

Voeg meer manieren om te spelen toe met de De Sims™ 4 Bundle – Inclusief 1 Game Pack en 2 Accessoirespakketten. Word eigenaar van een restaurant en neem je Sims mee uit eten, nodig je vrienden uit voor een filmavondje en leg een weelderige, romantische tuin aan.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN
• Voeg meer manieren om te spelen toe aan De Sims™ 4 – Inclusief 1 Game Pack en 2 Accessoirespakketten:
o De Sims™ 4 Uit Eten
o De Sims™ 4 Filmavond Accessoires
o De Sims™ 4 Romantische Tuinaccessoires

• De Sims™ 4 Uit Eten – Word eigenaar van een restaurant en neem je Sims mee uit eten. Creëer en beheer verschillende restaurants, neem personeel aan en stel het perfecte menu samen om winst te maken en jouw bedrijf uit te breiden. Ga uit eten met de Sims om van gloednieuwe, experimentele gerechten te genieten en breng gezellig wat tijd door met vrienden en familie.

• De Sims™ 4 Filmavond Accessoires – Nodig je vrienden uit voor een filmavondje en ga zorgeloos chillen. Pof een bak popcorn en laat je Sim genieten van een film op het gloednieuwe projectiescherm. Zak ontspannen onderuit in boho-chic kleding en met gemakkelijke kapsels.

• De Sims™ 4 Romantische Tuinaccessoires – Bouw een weelderige Victoriaanse tuin voor je Sims om van wat romantiek en mysterie te genieten. Bezoek de Wensput om te kijken of de diepste verlangens van je Sims realiteit worden, of steek ze in vrolijke kleding met bloemenpatronen voor een speels moment bij de fontein.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis