• 2014
SACRA TERRA
Vernietig het kwaad dat zich voedt met menselijk leed in “Sacra Terra: Kiss of Death Collector's Edition”, een wonderbaarlijke strijd tegen het bovennatuurlijke!
Een huwelijksaanzoek pakt helemaal verkeerd uit wanneer een man per ongeluk een demoon oproept. De demoon neemt de man gevangen en zijn verloofde volgt hen naar het eiland Sacra Terra. Help om de geliefden te herenigen en de demoon te verzwakken. Terwijl je voorwerpen opspoort en puzzels oplost zal je sterfgevallen ongedaan maken, verbroken vriendschappen herstellen en een man en vrouw samenbrengen die al duizenden jaren van elkaar gescheiden zijn. Strijd in de naam der liefde in dit prachtige zoek en vind avontuur!
* Speciale “Collector’s Edition” bevat een bonus hoofdstuk, spelgids, wallpapers, concept art en meer.

MOTOR TOWN
Ziel en machine zijn één in “Motor Town - Soul of the Machine”, een uitdagend zoek en vind avontuur!
Een jonge journaliste accepteert een uitdagende opdracht. Haar baas wil dat ze Paul Camping, een beroemde wetenschapper, interviewt over zijn nieuwste uitvinding. Maar hij leeft in afzondering en heeft al jaren met niemand gesproken. De journaliste wil meer weten maar waar is de vreemde uitvinder? Verken het spookstadje Motor Town en zoek in oude auto’s en gesloten fabrieken naar aanwijzingen. Voer opdrachten uit voor geesten en los uitdagende puzzels op. Het lot van Paul Camping ligt in jouw handen en vele zielen rekenen op je. Weet jij een primeur in de wacht te slepen?

FILM FATALE
Rita Ray, je moeder en tevens wereldberoemde filmster is verdwenen. Aan jou de taak om haar op te sporen!
Rita Ray is voor het laatst gezien in een filmstudio. Vind haar op een verlaten eiland voor het te laat is in Film Fatale: Lights, Camera, Madness! Reis af naar het privé-eiland van de geflipte regisseur M.W. Vernon en start je onderzoek op de plek waar je moeder voor het laatst gesignaleerd is. Vind verborgen voorwerpen en los puzzels op terwijl je gevaarlijke vallen ontwijkt in dit uitdagende avontuur! Red Rita Ray in dit spannende zoek en vind avontuur vol verborgen voorwerpen!

SYSTEEMEISEN:
- Besturingssysteem: Windows XP / Vista / 7 / 8
- Processor: 1.6 GHz
- Geheugen: 512 MB RAM
- DirectX: Versie 9.0

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis