Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Bestel nu en win kaarten voor je favoriete Eredivisieclub actievoorwaarden

ACTIEVOORWAARDEN FIFA 19 ACTIE

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de FIFA 19 winactie, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd door BookSpot, gevestigd te (1243 JJ) ‘s-Graveland aan het Noordereinde 56, hierna te noemen: BookSpot.

 1. De Actie loopt van maandag 23 juli 2018 t/m zondag 12 oktober 2018.
 2. Deelname aan de Actie is gratis.
 3. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar moeten toestemming hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de Actie.
 4. Voor deelname aan de Actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres en adresgegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de winnaar te informeren en de prijs toe te sturen. Op de verwerking van de persoonsgegevens is het privacybeleid van BookSpot zoals gepubliceerd op www.bookspot.nl/privacy van toepassing.
 5. Door de videogame FIFA 19 te bestellen en betalen via BookSpot.nl doe je automatisch mee aan de Actie. In het geval je de bestelling retourneert wordt je uitgesloten van deelname. Eventuele gewonnen prijzen worden niet uitgekeerd, er wordt dan een andere winnaar getrokken.
 6. Winnaars worden binnen één maand na afloop van de Actie schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gesteld.
 7. Het prijzenpakket bestaat uit 5 x 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van een Eredivisievoetbalclub naar keuze in het seizoen 2018-2019.
 8. Binnen één week na afloop van de Actie wordt uit de kopers van FIFA 19 door een onafhankelijk spelsysteem 5 winnaars getrokken.
 9. Na toekenning van de prijs kan de winnaar per e-mail aangeven naar welke club en eventueel wedstrijd de voorkeur uitgaat. Het kan zijn dat desbetreffende wedstrijd niet mogelijk is. In dat geval zal een alternatieve wedstrijd worden voorgesteld.
 10. De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 11. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of deze voorwaarden behoudt BookSpot het recht voor om de prijs niet uit te keren of een andere deelnemer als winnaar aan te wijzen.
 12. BookSpot is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die op enige andere wijze verband houdt met de Actie, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld van BookSpot.
 13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Fifa 19 

EA SPORTS FIFA 19, aangedreven door Frostbite, levert zowel op als buiten het veld een kampioenswaardige ervaring. FIFA 19, met de prestigieuze UEFA Champions League, biedt verbeterde gameplaytools waarmee je op elk moment het veld kunt overheersen met ongeëvenaarde manieren om te spelen, plus een dramatische finale van het verhaal van Alex Hunter in The Journey: Champions, een nieuwe game mode in het zo populaire FIFA Ultimate Team en meer. Champions rise op in FIFA 19.

UEFA Champions League / UEFA Europa League / UEFA Super Cup: Speel het hoogtepunt van clubvoetbal in allerlei game modes in FIFA 19 met de officiële wedstrijden, een reeks verschillende toernooi-ervaringen waaronder UEFA Champions League, Europa League en Super Cup, en een gloednieuw commentaarteam met Derek Rae en Lee Dixon.

- Game modes: De UEFA Champions League, Europa League en Super Cup komen tot leven in EA SPORTS FIFA 19. Van een titeljacht in The Journey: Champions tot live content-updates in FIFA 19 Ultimate Team, de integratie van de authentieke game modes als Aftrap en Carrière en het volledig nieuwe, op zichzelf staande game mode Champions League, in FIFA 19 kun je de grootste voetbalcompetitie ter wereld ervaren.
- Speltype Champions League: Ervaar de dramatiek van het officiële UEFA Champions League-toernooi, van de groepsfase tot de roemruchte finale. Of speel je eigen versie van het toernooi, met de Europese club van jouw keuze.
- Nieuw commentaarteam: Het gloednieuwe Engelse commentatorenduo Derek Rae en Lee Dixon verrijkt de UEFA Champions League-, Europa League- en Super Cup-toernooien in de game met hun karakteristieke commentaarstijl.
- Officiële UEFA-elementen: Stort je in de meest prestigieuze clubcompetities van Europa, met officiële uitzendelementen, tenuebadges, wedstrijdballen en de iconische prijzen van de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

- Gameplay: Van een tactische benadering tot ieder technisch balcontact, je hebt op ieder moment controle op het veld dankzij de nieuwe gameplay-kenmerken in EA SPORTS FIFA 19. Het gloednieuwe Active Touch System maakt nauwkeurigere controle mogelijk, Dynamische tactieken zorgen voor diepere en beter toegankelijke selectie-instellingen, door 50/50 Battles spelen fysieke kracht en gebruikers-skills een grotere rol bij gevechten om de vrije bal, Getimed afmaken zorgt ervoor dat de gebruiker meer controle heeft over aanvallen, en de doorontwikkeling van Real Player Motion Technology zorgt met realistische en authentieke animaties voor een verdere versterking van de spelerpersoonlijkheid.

- Active Touch System: Het nieuwe active touch system zorgt voor fundamentele veranderingen in de manier waarop je de bal aanneemt en schiet door strakke controle, verbeterde beweeglijkheid, creativiteit, en sterkere spelerpersoonlijkheid. Gebruik verschillende van de nieuwe balaanname-mogelijkheden, zoals de schijn-balaanname, balletje omhoog voor een volley, of zelfs skillspecifieke animaties zoals de Neymar-val, om je tegenstander te verslaan en scoringskansen te creëren.

- Dynamische tactieken: Een nieuw uitgevoerd systeem biedt spelers de tools om vanaf het navigatiepad verschillende tactische benaderingen te hanteren, voorafgaand aan wedstrijden diepgaande veranderingen door te voeren, en meer opties voor dynamische aanpassingen tijdens de wedstrijd. Iedere tactische benadering combineertopstellingen, mentaliteiten en aanvallende en verdedigende speelstijlen, waarmee het mogelijk is om je spel in iedere situatie eenvoudig aan te passen.

- 50/50 Battles: Bij 50/50 Battles bepalen gebruikersreacties en spelereigenschappen wie vrije ballen op het veld verovert. Door toegenomen intelligentie bij teamgenoten en meer ruimtelijk inzicht telt iedere actie in het gevecht om balbezit.

- Getimed afmaken: Twee keer kort drukken zorgt ervoor dat iedere schotpoging getimed word
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
66,99
 62,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
66,99
 62,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 28-09-2018

Gemiddelde beoordeling
 • 0 sterren
Wat vond jij van dit product?
Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

 1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
 2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
 3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
 4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
 5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 
Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

 • EAN : 5030936121925
 • Taal : Engels
 • Uitvoering : Microsoft XBox One
 • Verschijningsdatum : 28-09-2018
 • Leeftijdsindicatie : Alle Leeftijden
 • Tags : Videogames, Sport, Voetbal, FIFA
 • Serie : Fifa
 • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
 • Gewicht : 115 gr.