Fifa 22

EA SPORTS FIFA 22, aangedreven door Football, brengt de game nog dichter bij het echte werk met fundamentele gameplay-verbeteringen en een nieuw seizoen van innovatie in elke modus.
Nieuwe gameplay-functies in FIFA 22 geven je meer consistentie tussen de posten met een herschreven keeper die meer kalmte brengt op de belangrijkste positie op het veld, naast nieuwe balfysica, explosieve sprint die beter past bij de acceleratie van de snelste spelers van het spel, en nieuwe aanvalstactieken waarmee je controle krijgt over hoe je team speelt.
In het speltype Carrière kun je je voetbaldromen waarmaken terwijl je de nieuwste club van de game creëert en beheert.
Volta Football beloont je voor je flair met vernieuwde, kleine gameplay en nieuwe manieren om te spelen en elk seizoen vooruitgang te boeken.
Breng de ploeg samen in Pro Clubs met verbeterde teamaanpassing en bijgewerkte voortgang die je controle geeft over de ontwikkeling van je Virtual Pro.
Verwelkom een ??aantal van de meest memorabele spelers uit het voetbal als nieuwe FUT Heroes in FIFA Ultimate Team. FIFA Ultimate Team heeft een opnieuw gedefinieerde competitiestructuur die het testen van je vaardigheden tegen andere spelers toegankelijker maakt.

Kenmerken:
- Gameplay: Opnieuw ontworpen gameplay zorgt voor fundamentele vooruitgang die je in elke modus in FIFA 22 zult voelen. Een herschrijving van de keeper zorgt voor meer kalmte en consistentie op de belangrijkste positie op het veld, nieuwe balfysica herontdekt elke pass, elk schot en elk doel, en explosieve sprintmogelijkheden je voelt de versnelling van de snelste spelers van het spel.
- Goalkeeper Rewrite: Een gloednieuw keeperssysteem brengt een nieuw niveau van intelligentie naar de laatste verdedigingslinie, waardoor betrouwbaardere schotstops en slimmere besluitvorming tussen de palen mogelijk worden. In FIFA 22 repliceert de positioneringspersoonlijkheid van de keeper de verschillende stijlen van keepers tijdens het spel - om de bliksemsnelle reflexen van schotstoppers van wereldklasse weer te geven.
- True Ball Physics: Gegevens uit de echte wereld geïmporteerd in FIFA 22 tillen de balfysica van het spel naar een nieuw niveau van realisme. Afgestemde parameters zoals snelheid, uitwijken, luchtweerstand, luchtweerstand, grondwrijving en rolwrijving betekenen dat elke aanraking, val, schot, volley, pass en dribbel eruit zal zien, bewegen en vliegen als het echte werk.
- Explosive Sprint: Een nieuw spelmechanisme dat de dynamiek van één-op-één situaties verandert. Explosive Sprint geeft je meer controle over de acceleratie bij dribbelen of verdedigen. Lok tegenstanders naar binnen en kies wanneer je je volle snelheid wilt ontketenen om weg te komen van de verdediger terwijl je je team naar voren drijft in de aanval.
- Nieuwe aanvalstactieken: Nieuwe aanvalstactieken geven je meer controle over hoe je wilt dat je team speelt. Stel je team samen met verschillende stijlen op elke helft van het veld: houd de bal op jouw helft en explodeer in de aanval met snelle opbouw in die van de tegenstander, speel direct van box naar box of stel je op in je eigen unieke stijl.
- Carrière Modus: Beleef je voetbaldromen in het speltype Carrière van FIFA 22 terwijl je een club opricht en ze leidt van degradatiekandidaten tot wereldwijde giganten, en geniet van een vernieuwde Player Career-ervaring die je meer manieren geeft om vooruitgang te boeken, te bereiken en jezelf onder te dompelen in de reis van je Pro het spel.
- Volta Voetbal: Volta Voetbal keert terug met meer flair over het hele veld en nieuwe manieren om je stijl te uiten en contact te maken met je team op straatvoetbalspeeltuinen over de hele wereld.
- Fifa Ultimate Team: Stel je droomploeg samen en speel in de meest populaire modus in FIFA, met duizenden spelers om aan je club toe te voegen en talloze manieren om je club op en buiten het veld aan te p

0 | 0

  • ISBN : 5030933123779
  • : Sony PlayStation 4
  • : september 2021
  • : 120
  • : 135 x 125 x 21 mm.
  • : 1
  • : Alle Leeftijden