• 2018
Gravel is de extreemste racegame die je geweldige stunts laat uitvoeren op de ruigste plekken op aarde! Gravel draait om pure fun, spectaculaire omgevingen en een nietsontziende competitie waarin elke race uitdraait op een onvergetelijk gevecht!

Strijd met de bruutste wagens in Cross Country, Wild Rush, Speed Cross en Stadium. Zenuwslopende bochten, woeste gevechten en extreme sprongen garanderen een altijd weer andere, superspannende spelervaring. Ontmoet de off-road Masters en probeer ze te verslaan tijdens de ruigste show op tv: Gravel Channel! Reis rond de wereld en ontdek de extreemste en ruigste omgevingen voor de ultieme off-road-ervaring.

Enorme gebieden met verschillende layouts, perfect voor checkpoint-races door schilderachtige landschappen. Neem deel aan ronderaces op de ruigste locaties. Unieke omgevingen met natuurlijke obstakels. Bewijs je skills op echt bestaande parkoersen met geweldige sprongen en chicanes, van Europa tot Amerika. Echt bestaande en fictieve arena's vol sprongen en spectaculaire layouts. Hoor hoe het publiek je extreme stunts met gejuich beloond.

De extreemste off-road-wagens uit 4 echt bestaande race-categorieën!Alle grootste wagenfabrikanten ter wereld doen mee voor een compleet aanbod aan wagens.

Het seizoen van de show wordt gevormd door Episodes die elk uit één of meer races bestaan.Aan het eind van het kampioenschap, kan de speler deelnemen aan de Final League, de definitieve uitdaging om de titel van Off-Road Master te veroveren.

2 - 4 Weken