• 2013
Zoek naar het meest felbegeerde juwelenbord ooit in “Jewel Quest Mysteries 4: The Oracle of Ur”, het nieuwste deel in de prijswinnende serie!

Toen de goden terugkeerden naar de hemel lieten ze volgens een oude legende negen mysterieuze juwelenborden achter. Via de borden konden de goden met de mensen op aarde communiceren. Acht van de borden zijn verloren gegaan in oorlogen maar het negende bord “Het Orakel van Ur” zou ongehavend moeten zijn. Alle informatie over dit legendarische voorwerp lijkt in de loop der tijd verloren te zijn gegaan maar dan brengt een aanwijzing Rupert op het spoor van het 4000 jaar oude verhaal. Zijn zoektocht naar het meest felbegeerde juwelenbord van allemaal gaat van start!

Vergezel Rupert en zijn vrienden Emma en Sebastian in dit fonkelnieuwe avontuur. Speel afwisselend een van deze drie helden terwijl je reist door Mesopotamië, de Indusvallei en Tibet. Zoek naar verborgen voorwerpen op adembenemende locaties zoals archeologische opgravingen, musea, tempels en markten. Los puzzels op, speel 3 op een rij levels en kraak de uitdagende minigames!

Meer over het spel:
- Kruip in de huid van Rupert, Emma en Sebastian op je reizen door Mesopotamië en Tibet
- Zoek naar het felbegeerde juwelenbord
- Los puzzels op, voltooi drie-op-een-rij spellen en speel uitdagende minispellen
- Deze “Collectors Edition” bevat meer puzzels, zes extra juwelenborden, een uitgebreide strategiegids en bureaubladachtergronden
- Nederlandstalig spel

Systeemeisen:
- Besturingssysteem: Windows XP / Vista / 7
- Processor: 1.6 GHz
- Geheugen: 1024MB RAM
- DirectX: versie 9.0

4 - 6 Weken