• 2019
Ga met Kingdom Hearts 3.0. op avontuur in de werelden van Disney en Pixar. Reis door het hele Disney-universum, beschermen de werelden van Disney en Pixar tegen de invasie van de Heartless, en sluit vriendschappen met personages uit Toy Story, Frozen, Monsters, Inc., Big Hero 6, Tangled, Hercules en meer!

Het actierollenspel Kingdom Hearts is nu terug inclusief karakters uit Frozen. Na een generatie spelcomputers te hebben overgeslagen, met uitzondering van een remake, verschijnt Kingdom Hearts 3 voor de nieuwe generatie spelcomputer. Een nieuw sprookjesachtig avontuur met Sora, Mickey Mouse, Goofy en Donald Duck staat voor je klaar!

In Kingdom Hearts III kruipt de speler wederom in de huid van Sora. Samen met Koning Mickey, Donald, Goofy en Rikku moet hij Master Xenohart uitschakelen. Zoals je gewend bent van de serie reis je naar verschillende bekende Disney-locaties om de Heartless te stoppen. Tijdens de gevechten met de hartloze vijanden kan je actief kiezen welke aanval je uitkiest. Hierin verschilt dit actierollenspel van andere rollenspellen; het is een veel vlottere game met meer actie.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis