• 2009
Drie LUXOR games in één

LUXOR:
Luxor is een spannend en actierijk puzzelspel dat zich afspeelt in het Oude Egypte. De mysterieuze godin Isis heeft je opgedragen om het op te nemen tegen Set en zijn doortrapte handlangers. Gebruik je gevleugelde kanon om magische bollen af te schieten en vernietig de naderende bollen door groepen van drie te vormen. Stop ze af voordat ze pyramiden bereiken en heel Egypte ten onder gaat!

LUXOR MAHJONG:
Ga mee op een speurtocht naar de gestolen schatten van het oude Egypte. Je ontdekt mysterieuze geheimen en verborgen kamers in Luxor Mahjong Deluxe. Het spel is geschikt voor iedere speler met drie spelniveaus en drie speltypen. Ga de uitdaging aan en werk je omhoog van boerenknecht tot de Farao van Egypte.

LUXOR AMUN RISING:
Versla de opstandige prinsen voordat ze de farao ten val brengen en twee landen in chaos storten! Schiet magische bollen af met je mystieke gevleugelde kanon. Maak series van drie of meer bollen van dezelfde kleur en vernietig de ketting. De krachten van Isis staan tot je beschikking, zoals explosieve vuurballen, heftige bliksemschichten en de schorpioen als nieuwe power-up.

Systeemeisen:
- Besturingssysteem: Windows 2000/XP/Vista
- Processor: Pentium II 700 MHz
- Intern geheugen: 128 MB RAM
- DirectX: versie 8.1 of hoger

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis