Oddballers (Code In A Box)
  Prijs
  21,99

  Nog niet verschenen, verwacht vanaf 30-12-2022

  Let op: Bevat alleen een downloadcode - Dit product bevat geen cartridge. Internetverbinding vereist
  Zak door je knieën en schud je heupen los – het is tijd voor een intens en keihard potje trefbal! OddBallers is een hilarische en totaal geschifte partygame voor meerdere spelers waarin iedere ronde bestaat uit een nieuw, maf potje trefbal. Haal je grootste vijanden erbij en bereid je voor om schapen te scheren met grasmaaiers, te stoeien met tractoren, te meppen met stinkende toiletten – en ja, ook om te trefballen – en ontdek wie de beste OddBaller van allemaal is!

  Kenmerken:
  - Nieuwe partygame: Speel een uniek soort trefbal; Ontwijk, blokkeer en bestook je tegenstanders met alles wat los en vast zit. Gebruik de omgeving om tegenstanders te verpletteren met elektrische hekken, explosieve gastanks of tennisbalkanonnen.
  - Geniet van absurde chaotische minigames; Van teamgevechten, dodelijke ontsnappingen in een hanenpak, laatste man die overblijft, tot tegenstanders neermeppen met een verse vis – OddBallers heeft het allemaal.
  - Speel met maximaal 6 spelers online of lokaal; Daag je vrienden uit en stel je vaardigheden op de proef om te bepalen wie de beste OddBaller ooit is!
  - Verschillende arena's voor afwisselende gameplay; Kies een ander speelveld voor nog meer plezier, van rustieke boerderijen tot kustplaatsjes en paradijselijke eilanden.
  - Pas je game en personage aan; Pas je personage van top tot teen aan met honderden hilarische outfits en kapsels. Ook de minigames kun je naar je eigen smaak inrichten!

  0 | 0

  • ISBN : 3307216238690
  • : Nintendo Switch
  • : december 2022
  • : 115
  • : 135 x 125 x 21 mm.
  • : Vanaf 6 jaar