Oddworld - Collection

3 fantastische puzzel-platform games nu op 1 cartridge! Met de Oddworld Collection ervaar je de meest complete Oddworld-bundel tot nu toe op de Nintendo Switch

Oddworld: New ‘n‘ Tasty

Ontdek de awardwinnende klassieker Oddworld: New ’n’ Tasty, een complete remake van de eerste game in deze populaire franchise: Abe’s Oddysee. In Oddworld: New ‘n’ Tasty maak je (opnieuw) kennis maken met de antiheld Abe.

Abe, ieders favoriete antiheld met een hart van goud, was eens een gelukkige schoonmaker in Oddworld's grootste vleesverwerkingsfabriek. Daar stuit hij op de snode plannen van zijn baas om de slavenarbeiders van de fabriek om te zetten in de nieuwste RuptureFarms Tasty Treats-lijn van nieuwe vleessnacks. Ontsnappen is voor Abe het begin van zijn Oddysee - want veel gevaren wachten Abe op zijn bizarre reis.

Oddworld: Munch’s Oddysee

Het is aan jou om Munch te helpen bij het redden van mede-testwezens. Eenmaal vrij zal Munch samenwerken met Abe en samen worden ze geleid door de wijsheid van de Almachtige Rozijn. Ze komen te weten hoe ze hun doelen kunnen bereiken, maar dan zullen ze wel moeten leren om samen te werken.

Met speciale krachten, coole power-ups en andere speciale vaardigheden om de Vykkers een koekje van eigen deeg te geven, zullen Abe en Munch de laatste Gabbit-eieren op Oddworld moeten bemachtigen, welke zit verpakt in een blik Gabbiar. Moge Odd je helpen!

Oddworld: Stranger’s Wrath HD

Speel als de mysterieuze premiejager Stranger. Stranger draagt een geheim met zich mee: zijn leven hangt af van een dure operatie. Om genoeg Moolah te verzamelen accepteert hij met tegenzin de ultieme premie van de eigenaar van de Mongo-rivier. Plotseling krijgt zijn avontuur een heel andere wending.

Ontdek een mix van schieten, platformactie en puzzels. Wissel tussen first-person en third-person camerapunten en maak optimaal gebruik van de Nintendo Switch door middel van gyroscopische controls en 60 frames per seconde.

0 | 0

  • ISBN : 3760156487748
  • : Nintendo Switch
  • : mei 2021
  • : 115
  • : 135 x 125 x 21 mm.
  • : Vanaf 12 jaar