PlayStation 4

Do not underestimate the power of Playstation. Gelanceerd halverwege de jaren ‘90 is de PS4 al de 8e generatie van deze mega succesvolle spelcomputer. Maar echt leuk wordt natuurlijk pas met het juiste spel. Nou, daarvan hebben we er wel een paar voor je.

PlayStation 4 spellen

De PlayStation 4 is een van de meest bekende spelcomputers ter wereld. In 1995 bracht het bedrijf Sony Interactive Entertainment de eerste spelconsole uit. Na diverse verbeterde versies kwam in november 2013 de laatste versie van deze populaire spelcomputer uit. Dit apparaat is van diverse gemakken voorzien: zo speel je met je vrienden in een online omgeving, sluit je met behulp van de PlayStation App je tablet of smartphone aan als tweede scherm en laat je anderen meekijken met het spel door gebruik te maken van de ‘share-knop’. Speciaal voor de liefhebbers van PlayStation 4 spellen is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste spellen van het moment. Op deze pagina bekijk je de hele collectie!

De collectie PS4 spellen van BookSpot

Of je nu de uitdaging aangaat als wielrenner in een spannende tour, je tegenstander verslaat tijdens een autorace of de strijd aangaat met criminelen in een misdaadspel: uit de ruime collectie PlayStation 4 spellen van BookSpot kies je altijd een spel dat jij leuk vindt. BookSpot wil jou dan ook blijven verrassen met je leukste games die je zowel alleen, als online met je vrienden speelt. En dan nog iets: met deze spelcomputer speel je niet alleen de leukste games, PS4 is tevens geschikt om dvd’s mee af te spelen. Ben je niet in het bezit van deze nieuwste spelcomputer? Niet getreurd, ook voor bezitters van de Nintendo 3DS en Xbox One heeft BookSpot een collectie samengesteld van de leukste spellen. Zo zit jij iedere keer weer op het puntje van je stoel!