• 2015
DOWNLOADCODE
Geen game card inbegrepen! Download de game in de Nintendo eShop met de inbegrepen downloadcode

WAT IS NPFC?
Leid je eigen voetbalteam en ga voor goud! In Nintendo Pocket Football Club ben jij de manager van je eigen voetbalclub. Lukt het jou om de toeschouwers in vervoering te brengen en je minuscule spelers van de lagere divisies naar het internationale podium te begeleiden?
Als manager vorm en train je je spelers, en moet je de tactieken bepalen aan de hand van hun capaciteiten. Als je daar tevreden over bent, kun je je team het veld op sturen en zien of je beslissingen goed uitpakken in wedstrijden die spetteren van de actie! En mocht je tactiek nou niet helemaal uit de verf komen, wees dan niet bang om je aanpak te veranderen. Laat zien wat je kan en toon je vaardigheden vanaf de zijlijn om met je team de glorieuze winnaar van de Pro League 1, Federation Cup en European Challenge Cup te worden. Als je goed speelt, kun je zelfs voor de World Club Classic gaan! Speel met je team online als je je krachten wilt meten met andere Europese managers!

Tactieken
Plan je aanpak afhankelijk van je tegenstander en leid je team naar de overwinning! Op het kantoor kun je een bod doen op veelbelovende spelers en nieuw talent aan je spelersgroep toevoegen. Bovendien kun je hier je team aanpassen.

Wedstrijden
Stel een spelersgroep samen waar je trots op kunt zijn door zowel officiële en vriendschappelijke wedstrijden als oefenpotjes te spelen. Tijdens de wedstrijden kun je in het bezit komen van trainingskaarten, die je kunt gebruiken om je spelers verder te ontwikkelen.

Training
Gebruik trainingskaarten om je spelers te trainen en hun vaardigheden te verbeteren. Laat ze dribbeloefeningen doen om hun techniek te ontwikkelen, concentreer je op het verfijnen van hun vrije trappen of laat spelers zich mentaal voorbereiden met meditatie.

De wereld aan je voeten
Even geen zin om alleen te spelen? Neem dan via het internet deel aan Ranking Matches en speel tegen spelers uit heel Europa! Ook kun je online speciale SpotPass-content downloaden. Klik hier voor meer informatie over online spelen en begin je internationale carrière! Houd de Nintendo Pocket Football Club-statistiekenpagina goed in de gaten om te zien hoe je het doet in vergelijking met andere managers! Op de statistiekenpagina worden de beste honderd Europese teams per land gevolgd, zie je recente resultaten en kun je je tegenstanders analyseren... tot aan de individuele statistieken van spelers!

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis