Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Bestel nu en maak kans op de officiële Collector’s Edition gameguide Actievoorwaarden

ACTIEVOORWAARDEN Red Dead Redemption II ACTIE

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Red Dead Redemtion II winactie, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd door BookSpot, gevestigd te (1243 JJ) ‘s-Graveland aan het Noordereinde 56, hierna te noemen: BookSpot.

 1. De Actie loopt t/m zondag 28 oktober 2018.
 2. Deelname aan de Actie is gratis.
 3. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar moeten toestemming hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de Actie.
 4. Voor deelname aan de Actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres en adresgegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de winnaar te informeren en de prijs toe te sturen. Op de verwerking van de persoonsgegevens is het privacybeleid van BookSpot zoals gepubliceerd op www.bookspot.nl/privacy van toepassing.
 5. Door de videogame Red Dead Redemtion II te bestellen en betalen via BookSpot.nl doe je automatisch mee aan de Actie. In het geval je de bestelling retourneert wordt je uitgesloten van deelname. Eventuele gewonnen prijzen worden niet uitgekeerd, er wordt dan een andere winnaar getrokken.
 6. Winnaars worden binnen één maand na afloop van de Actie schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gesteld.
 7. Het prijzenpakket bestaat uit 3 x een officiële Collector’s Edition gameguide. Beeld van de gameguide kan afwijken.
 8. Binnen één week na afloop van de Actie wordt uit de kopers van Red Dead Redemtion II door een onafhankelijk spelsysteem 3 winnaars getrokken.
 9. De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 10. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of deze voorwaarden behoudt BookSpot het recht voor om de prijs niet uit te keren of een andere deelnemer als winnaar aan te wijzen.
 11. BookSpot is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die op enige andere wijze verband houdt met de Actie, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld van BookSpot.
 12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Red Dead Redemption 2

Maak kans op de officiële Collector’s Edition gameguide bij je reservering van Red Dead Redemption II. Onder alle reserveringen verloten we 3 exemplaren van de officiële Collector’s Edition gameguide.
Vol info over elk aspect van deze epische Rockstar game over het outlaw leven in de meedogenloze binnenlanden van Amerika. Deze gameguide biedt ook een uitgebreide walkthrough. Zo mis je als gamer niks en weet je altijd waar je naar toe moet.

Hoe werkt het?
Reserveer nu de game, dan doe je automatische mee. Als je hebt gewonnen dan krijg je van ons een e-mail. Je kunt meedoen t/m 28 oktober 2018.

Onwikkeld door de studio achter Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is een epische verhaal over het leven in Amerika’s onverbiddelijke heuvellandschap. De enorme en sfeervolle open wereld van de game biedt ook een basis voor een gloednieuwe multiplayer-ervaring.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs59,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs59,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 26-10-2018

Gemiddelde beoordeling
 • 0 sterren
 • EAN : 5026555359030
 • Taal : Engels
 • Uitvoering : Microsoft XBox One
 • Verschijningsdatum : 26-10-2018
 • Leeftijdsindicatie : Vanaf 18 jaar
 • Tags : Videogames, Amerika, Western, Paard, Wilde westen
 • Serie : Red Dead Redemption
 • Seriedeel : 2
 • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
 • Gewicht : 115 gr.