Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Ride 2

Welkom in het heiligdom van de motor, de enige garage waarin je de meest legendarische en de snelste machines ter wereld kunt ontdekken, transformeren en testen. De gerenommeerdste merken wachten op je, neem het op tegen de hele wereld in een unieke game en laat zien wat je allemaal in je mars hebt! Meer dan 170 motoren houden het toneel bezet van het nieuwe deel van deze lang verwachte racegame! De adrenaline raast volop als je de scherpste bochten neemt, met de passie en het vuur van een professionele coureur! RIDE 2 omvat de circuits van de waanzinnigste races aller tijden! Natuur, Stad, GP, Route, Motorfanaat en Versnelling: trotseer alle typen wegen en laat je banden scheuren telkens als je achter iemand blijft plakken!

DE MOTOREN
Meer dan 170 motoren! Verzamel ze allemaal om je eigen garage samen te stellen. Ontdek legendarische modellen en categorieën (zoals Naked of Supersport).

DE CIRCUITS
Doorkruis de wereld in een serie buitengewone en onvergetelijke ritten: GP, Natuur en Stad. Meer dan 30 circuits, waaronder enkele circuitlegendes, zoals de Nürburgring Nordschleife.

AANPASSING
Verbeter je motor op 5 punten:
- Motor
- Remmen en ophanging
- Wielen
- Transmissie
- Vormgeving
Meer dan 20 wijzigingen beschikbaar, waaronder een geheel nieuwe racetransmissie waarmee een gestroomlijnde carrosserie van glasvezel geïnstalleerd kan worden die specifiek is ontworpen voor de extreemste ritten. Pas het profiel (Route/Race/Supermotor) en de stijl van je coureur aan dankzij het geavanceerde systeem voor postuurbewerking!

SPELMODI
12 modi garanderen een levensduur die zowel lang als heel spannend is!
Raas over de koning van de circuits, de Nürburgring, rij alsof je aan motorcross doet, ga met hoge snelheid toch goed over ingewikkelde circuits, sprongen, parabolische bochten en doe mee aan speciale slaloms tussen verkeerspionnen. Maar let op! Je moet snel en nauwkeurig zijn om te hopen dat je je tegenstanders verslaat... de stopwatch blijft lopen!

RIDE 2 IN HET KORT
- Meer dan 170 motoren.
- Nieuwe categorieën zoals Sport Bike 2 Strokes, Supermotoren en de Naked Café Racers.
- 30 verschillende circuits, met unieke topografische eigenschappen.
- 18 van de belangrijkste fabrikanten van het circuit.
- Meer dan 1.200 aanpasbare onderdelen en meer dan 600 uniformen om JOUW eigen motor te transformeren.
- Nieuwe sociale functionaliteiten en nieuwe Vrienden voor een complete spelervaring.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs18,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs18,99

Tijdelijk niet voorradig

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
  • EAN : 8059617105815
  • Uitvoering : PC CD-DVD
  • Verschijningsdatum : 07-10-2016
  • Leeftijdsindicatie : Alle Leeftijden
  • Afmetingen : 190 x 136 x 15 mm.
  • Gewicht : 100 gr.