Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Star Wars - Battlefront (Ultimate Edition)

De dreigende dreun van een stampende AT-AT op de bevroren toendra van Hoth. Rebellerende strijdkrachten die hun wapens vuren terwijl keizerlijke speedermotoren door de weelderige bossen van Endor zoeven. Intense gevechten tussen eskadrons met X-Wings en TIE Fighters die het luchtruim vullen. Ga volledig op in de epische Star WarsTM-gevechten waarvan je altijd al hebt gedroomd en creeer je eigen nieuwe heroische momenten in Star Wars Battlefront.

Vecht voor de opstand of het Keizerrijk in talloze multiplayer-matches voor maximaal 40 spelers, of in gave uitdagingen die zijn geinspireerd door de films. Dit alles solo, op split-screen of via online coop. Star Wars Battlefront combineert epische actie op een galactische schaal met ongelooflijke grafische reproducties van de meest iconische planeten, wapens, personages en voertuigen uit het Star Wars-universum en de originele geluidseffecten uit de films, om Star Wars-fans de ultieme, authentieke en meest realistische interactieve ervaring te geven die ze zich maar kunnen wensen.

Kenmerken: Het meest (foto)realistische en interactieve entertainment ooit:

- Bezoek klassieke planeten uit de originele Star Wars-trilogie, neergezet met een ongekend realisme en een authenticiteit die je meevoert naar een melkwegstelsel, heel ver weg.

- Aanschouw ongelooflijke digitale replica's van de originele Star Wars-filmmodellen, die levensecht zijn gemaakt met de fotogrammetrische technologie van DICE. Grondgevechten op galactische schaal:

- Doe mee aan epische veldslagen op iconische planeten, inclusief Hoth, Endor en Tatooine. De gevechten zullen je eveneens naar een nieuwe locatie brengen: de planeet Sullust.

- Bestuur een uiteenlopende set grondvoertuigen, inclusief wendbare speedermotoren, enorme AT-AT's en nog veel meer. Leer alles over Battlefront met iconische Star Wars-personages:

- Speel als de meest gedenkwaardige personages uit het Star Wars-universum, inclusief Darth Vader en Boba Fett.

- Ontmoet diverse geliefde personages uit de originele trilogie, zoals C-3PO en R2-D2.

Kies het luchtruim in epische Star Wars-luchtgevechten:

- Bestuur de Millennium Falcon, X-Wings, TIE Fighters en nog veel meer favoriete luchtvaartuigen in adembenemende luchtgevechten. Gemaakt voor zowel Jedi als Padawans:

- Strijd naast je vrienden: online of in offline split-screen coopmodus.

- Schakel probleemloos tussen 1st person- en 3rd person-weergaven.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs32,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs32,99

1 - 2 Weken

Gemiddelde beoordeling
 • 0 sterren
 • EAN : 5030935122015
 • Taal : Engels
 • Uitvoering : Sony PlayStation 4
 • Verschijningsdatum : 18-11-2016
 • Leeftijdsindicatie : Vanaf 16 jaar
 • Tags : Ruimteschepen, Sterrenstelsel, Ruimte, Actie, Third Person, Planeet, Star Wars
 • Serie : Star Wars
 • Karakter(s) : C-3Po, Chewbacca, Darth Vader, Han Solo, Luke Skywalker, Prinses Leia, R2-D2
 • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
 • Gewicht : 120 gr.