Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Super Dungeon Bros

Stort je in een rock avontuur met heavy metal helden Axl, Lars, Freddie en Ozzie in Super Dungeon Bros. Super Dungeon Bros is een snelle, actiegericht, kerker actie spel met een rock thema! Speel in je eentje of met 3 vrienden op de bank of online co-op terwijl je de diepste kerkers van Rökheim plundert op zoek naar epische buit, hordes ondoden en de legendes van de lang verloren legendarische rocksterren! Hanteer de wapens van het kwaad met verwoestende vernietiging of onderzoek enge puzzels en angstaanjagende valkuilen die zowel de vijanden als de helden in kleine stukjes kunnen hakken. Schiet je vrienden op verre richels en verre val knoppen, stort je met je “Bros” op de oprukkende aanvallers of gebruik een tag team tactiek met de ultieme bro-op aanval!

Als je durft kan je je “heavy metal” vaardigheden testen in de dagelijks dodelijke kerker of in de weekelijks kerker van het kwaad en klim naar de top van de wereldwijde leaderboards.

Kenmerken:
- Vele Werelden - Ontdek het “Rockede” rijk van Rökheim, duik diep in de werelden van Cryptheim (een ondergrondse kerker complex), Chillheim (een brouwerij gebouwd op een natuurlijke geiser) en Bogheim (een uitgestrekte jungle vol met giftige planten en dieren).
- Beter met Bros!- Speel met maximaal 4 vrienden of ga zelf op ontdekking in de diepste diepten van Rökheim in de enge single player.
- Online & Couch Co-Op - Plunder de kerkers van Rökheim in de online of offline co-op multiplayer modus met cross-platform optie tussen Xbox One & Windows 10 of PS4 en PC/Mac.
- Eindeloze kerker Combinaties - Geen kerker zal twee keer hetzelfde zijn dankzij de “rockende” kerker generator.
- Schurken platformactie - Buit de puzzels met dodelijke effect uit of benut de angstaanjagende valkuilen die de bros en de vijand in kleine stukjes hakken!
- Wapens van het kwaad - Kies uit een reeks van slechte wapens meer dan 4 wapen klassen waaronder zwaarden, kruisbogen, hamers en toverstokken terwijl je de donkerste diepten van Rökheim plundert op zoek naar epische buit!
- Mini Missies - Speel tijdens het spel met regelmaat de mini missies om je rijkdom en wapen arsenaal te vergroten!
- Dagelijks & wekelijkse kerkers - Daag vrienden uit de hele wereld uit in de dodelijke dagelijkse kerker of wekelijkse kerker en stijg naar de top van de wereldwijde leaderboards.

 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 9,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
10,99
 9,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
  • EAN : 5060188670162
  • Uitvoering : PC CD-DVD
  • Verschijningsdatum : 07-10-2016
  • Leeftijdsindicatie : Vanaf 6 jaar
  • Afmetingen : 190 x 136 x 15 mm.
  • Gewicht : 100 gr.