Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Bestel nu en win een pluche Pokémon sleutelhanger Actievoorwaarden

ACTIEVOORWAARDEN Nintendo Pokémon sleutelhanger Actie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de pluche Pokémon sleutelhanger winactie, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd door BookSpot, gevestigd te (1243 JJ) ‘s-Graveland aan het Noordereinde 56, hierna te noemen: BookSpot.

 1. De Actie loopt van woensdag 12 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019.
 2. Deelname aan de Actie is gratis.
 3. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar moeten toestemming hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de Actie.
 4. Voor deelname aan de Actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres en adresgegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de winnaar te informeren en de prijs toe te sturen. Op de verwerking van de persoonsgegevens is het privacybeleid van BookSpot zoals gepubliceerd op www.bookspot.nl/privacy van toepassing.
 5. Door een van de videogames op de Nintendo actiepagina (https://www.bookspot.nl/nintendo-games-actie) te bestellen en betalen via BookSpot.nl doe je automatisch mee aan de Actie. In het geval je de bestelling retourneert wordt je uitgesloten van deelname. Eventuele gewonnen prijzen worden niet uitgekeerd, er wordt dan een andere winnaar getrokken.
 6. Winnaars worden binnen één maand na afloop van de Actie schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gesteld.
 7. Het prijzenpakket bestaat uit 16 x een pluche Pokémon sleutelhanger.
 8. Binnen één week na afloop van de Actie wordt uit de kopers van de geselecteerde Nintendo games door een onafhankelijk spelsysteem 16 winnaars getrokken.
 9. De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 10. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of deze voorwaarden behoudt BookSpot het recht voor om de prijs niet uit te keren of een andere deelnemer als winnaar aan te wijzen.
 11. BookSpot is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die op enige andere wijze verband houdt met de Actie, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld van BookSpot.
 12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Super Mario Party

Pokémon sleutelhanger winactie.
Bij je bestelling van deze game maak je automatisch kans op een pluche Pokémon sleutelhanger!

Het prijzenpakket bestaat uit 16 x een pluche Pokémon sleutelhanger. Binnen één week na afloop van de Actie wordt uit de kopers van de geselecteerde Nintendo games door een onafhankelijk spelsysteem 16 winnaars getrokken.

Winnaars worden binnen één maand na afloop van de Actie schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gesteld. De deelname is volledig gratis.

De geliefde Mario Party bordspel serie komt naar de Nintendo Switch, met nieuwe minigames en speelstijlen die gebruikmaken van de Joy-Con-controllers. Super Mario Party bevat functies als personagegebonden dobbelblokken waarmee spelers een nog betere strategie kunnen bedenken. Tot wel vier spelers krijgen om en om de beurt om te gooien, en ze racen over het speelbord op zoek naar sterren. In de Keetkamer kunnen twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar worden gekoppeld voor dubbele pret. De game komt uit op 5 oktober, net als de nieuwe, verstelbare Nintendo Switch-oplaadstandaard. Die is dus perfect voor multiplayerfeestjes in de tafelstijl.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs59,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs59,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
 • 0 sterren
 • EAN : 0045496422967
 • Taal : Engels
 • Uitvoering : Nintendo Switch
 • Verschijningsdatum : 05-10-2018
 • Leeftijdsindicatie : Alle Leeftijden
 • Tags : Videogames, avontuur, Racen, Behendigheid, Open wereld, Karten, Mario
 • Serie : Mario
 • Karakter(s) : Mario
 • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
 • Gewicht : 115 gr.