Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Troll And I

Diep in de Nordic wildernis, is een tiener jongen genaamd Otto gedwongen op de vlucht. Een groep van gewelddadige jagers hebben zijn dorp vernietigd op zoek naar een mythisch wezen die in het bos woont. Op de vlucht voor zijn leven, vindt Otto per ongeluk en raakt bevriend met dit ongrijpbare schepsel dat door de jagers wordt gezocht. Zo begint het hachelijke avontuur van Troll en Otto.

Samen vertrekken ze op een reis door verraderlijke grondgebied vol met rivalen. Troll en Otto moeten al hun skills en vaardigheden gebruiken om zo terug naar huis te komen. Bepaal je strategie, sluip om je tegenstanders of ga het gevecht aan om jouw doel te bereiken. Het bos zit vol met onbekenden en teamwork is cruciaal om in leven te blijven.

Eigenschappen:
- Een mythische avontuur. Raak bevriend met de legendarische Troll en vertrek op een reis door de Nordic wildernis. Als twee verschoppelingen vecht je voor je leven om te overleven.
- Multiplayer. Speel samen met een vriend in de “story campaign.
- Naadloos schakelen tussen de karakters. Continue wisselen tussen Otto en de Troll is mogelijk. Spelen met contrasterende karakters. Elk met een unieke aanwezigheid en gameplay-functionaliteit.
- Diversiteit gevechten. Kies jouw stijl van vechten op basis van de situatie. Neem de gedaante van de Troll aan en stomp jagers met je grote voeten, of sla ze in stukken met je gigantische vuisten. Schakel over naar Otto voor snelle, wendbare aanvallen of snel kunnen lopen.
- Op terrein gebaseerde wapens. Verzamel materialen en ambachtelijke dodelijke wapens die je nodig hebt om deze reis te overleven.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
49,99
 46,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
49,99
 46,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
  • EAN : 5016488130141
  • Uitvoering : Sony PlayStation 4
  • Verschijningsdatum : 24-03-2017
  • Leeftijdsindicatie : Vanaf 16 jaar
  • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
  • Gewicht : 120 gr.