Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Turtle Beach Gaming Headset - Earforce Recon 50 (PS4 + Xbox One + Nintendo Switch + PC + Mobiel)

TURTLE BEACH EAR FORCE RECON 50 GAMING HEADSET voor Xbox One, PS4, PC, Mac, smartphones & tablets

Ervaar het ranke, lichtgewicht ontwerp en het kristalheldere geluid van de EAR FORCE Recon 50-gamingheadset. Met de 40 mm neodymiumspeakers en de in de kabel verwerkte bediening zorgt de Recon 50 er handig voor dat microfoondemping en het hoofdvolume binnen handbereik zijn. Je kunt de sterk gevoelige staafmicrocoon gebruiken om in games en online te chatten, en deze vervolgens verwijderen als je naar muziek luistert en films kijkt. Je kunt de EAR FORCE Recon 50 op vrijwel elke pc, Mac en mobiel apparaat/tablet aansluiten. Daarnaast is hij compatibel met de PlayStation4-controller, de nieuwe Xbox One/controller met 3,5 mm stekker en andere Xbox One-controllers via de EAR FORCE audiocontroller voor headsets (afzonderlijk verkrijgbaar).

- Handige bediening: Door de in de kabel verwerkte bediening heb je microfoondemping en het hoofdvolume binnen handbereik
- Lichtgewicht en comfortabel ontwerp: Het ranke, lichtgewicht ontwerp over het oor met in synthetisch leer gewikkelde oorschelpen zorgt ervoor dat je urenlang comfortabel kunt gamen.
- Kristalheldere chat en audio: Gebruik de sterk gevoelige en verstelbare staafmicrofoon voor chatten in games en online, en verwijder deze weer als je muziek luistert of films kijkt.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs38,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs38,99

2 - 4 Weken

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
  • EAN : 0731855060030
  • Uitvoering : Accessoires
  • Verschijningsdatum : 02-10-2015
  • Tags : Accessoires, games, Gaming, Headset, Xbox One, Computer, Mobiel, Playstation 4, Nintendo
  • Afmetingen : 150 x 250 x 75 mm.
  • Gewicht : 2500 gr.