Turtle Beach Gaming Headset Zwart - Earforce Recon 200 (PS4 + Xbox One + PC + Switch)
  61,99
  59,99

  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

  "Harder is beter! Dompel jezelf onder in games met de krachtige versterkte audio en Bass Boost van de Recon 200. Of je nu speelt op Xbox One of PS4, de Turtle Beach Recon 200-gamingheadset levert eersteklas gamegeluid en kristalheldere chat via de superieure 40 mm-speakers en een sterk gevoelige microfoon die je omhoog kunt klappen om te dempen. Daarnaast bieden het lichtgewicht ontwerp, de met metaal versterkte hoofdband en de met synthetisch leer omwikkelde kussens van geheugenschuim van de Recon 200 extra duurzaamheid en ongeëvenaard comfort.

  De Recon 200 heeft een oplaadbare batterij die meer dan 12 uur gameplezier per lading biedt. De headset is voorzien van geïntegreerde bediening voor hoofdvolume en variabele microfoonmonitor, zodat je het volume van je stem kunt horen en aanpassen om schreeuwen tegen andere spelers te voorkomen, en om te kunnen wisselen tussen Xbox One en PS4.

  - KRACHTIGE VERSTERKTE AUDIO: Harder is beter! Dompel jezelf onder in je games met versterkt geluid via oplaadbare batterijen via je Xbox One en PS4.
  - BASS BOOST DIE ALTIJD AAN STAAT: Je hoort niet alleen de bas... Je voelt hem met Bass Boost.
  - SURROUND SOUND KLAAR VOOR XBOX ONE: Geoptimaliseerd om Microsofts meeslepende Windows Sonic voor hoofdtelefoons surround sound te leveren op Xbox om je games, films en muziek tot leven te wekken.
  Windows Sonic voor hoofdtelefoons verstrekt door Microsoft voor Xbox One (en compatibele Windows 10-PC’s). Ook compatibel met Dolby Atmos voor hoofdtelefoons (aanvullende aankoop is mogelijk vereist.)
  - EERSTEKLAS 40 MM-SPEAKERS: Superieure 40 mm-speakers leveren geweldig geluid, zodat je elke heldere hoge toon en donderende lage toon hoort.
  - OPKLAPBARE MICROFOON: Turtle Beach’ beroemde, sterk gevoelige microfoon pikt je stem luid en duidelijk op zodat je commando's altijd goed hoorbaar zijn. Klap de microfoon op om hem te dempen en integreren in het ontwerp van de headset.
  - MET METAAL VERSTERKTE HOOFDBAND: Een met metaal versterkte hoofdband biedt extra duurzaamheid.
  - VARIABELE MICROFOONMONITOR: Zeg het maar gewoon… je hoeft niet te schreeuwen tegen teamgenoten en andere spelers dankzij de mogelijkheid om je eigen stem in de headset te horen en aan te passen.
  - COMPATIBEL MET MEERDERE PLATFORMEN: Ontworpen voor Xbox One- en PlayStation 4-controllers met een 3,5 mm-stekker. Werkt ook geweldig met Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten met een 3,5 mm-aansluiting.
  - BATTERIJDUUR DE HELE DAG: Een geïntegreerde oplaadbare batterij biedt meer dan 12 uur gameplezier per lading, je bent dus altijd klaar om te spelen.

  0 | 0

  • : Turtle Beach
  • ISBN : 0731855032006
  • : Accessoires
  • : oktober 2018
  • : 2500
  • : 150 x 250 x 75 mm.
  • : Headset, Games, Gaming, Accessoires, Playstation 4, Xbox One, Computer, Nintendo Switch