• 2016
De Watch Dogs (Complete Edition) bevat:

- De game Watch Dogs.
- Alle gereleaste DLC-content (inclusief Season Pass-content). Eén swipe met je vinger. Meer hoef je niet te kunnen. Zo houden we contact met vrienden, kopen we de nieuwste spullen en gadgets en weten we wat er gebeurt in de wereld. Maar... met diezelfde swipe creëren we ook een immense digitale schaduw. Telkens als we verbinding maken, laten we een digitaal spoor achter dat elke beweging, elke mijlpaal, elke like en elke comment volgt. En het zijn niet alleen mensen die dat doen. Vandaag de dag zijn alle grote steden onderdeel van een netwerk en wordt de stedelijke infrastructuur in de gaten gehouden door complexe besturingssystemen.

In Watch Dogs heet dit systeem het Central Operating System (ctOS). Het houdt elk deel van de stad in de gaten en heeft toegang tot alle belangrijke persoonlijke informatie van zijn inwoners. Jij speelt Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig crimineel. Je verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Je gaat op jacht naar diegenen die zich tegen jouw familie hebben gekeerd. Tijdens deze jacht hack je, manipuleer je en heb je de controle over alles wat in verbinding staat met het ctOS van de stad. Krijg toegang tot de beveiligingscamera's, download persoonlijke informatie om je doelwit te vinden, beïnvloed verkeerslichten en het openbaar vervoer om je vijand tegen te houden... en nog veel meer.

Kenmerken:
- Hack de stad. Watch Dogs speelt zich af in de volledig nagebouwde, levendige wereldstad Chicago, waarin je met je smartphone in real time controle hebt over de complete infrastructuur. Alles wat in verbinding staat met het ctOS is jouw wapen.

- Rechtvaardigheid van de straat. In het centrum van Chicago, waar geweld wordt beantwoord met nog meer geweld, heb jij de skills om het gevecht naar de straat te brengen. Haal je vijanden neer door verwoestende klappen uit te delen met je wapenstok en ervaar vuurgevechten zoals je ze nooit eerder hebt gezien. In totaal heb je toegang tot meer dan 30 wapens.

- Gierende banden. Dankzij Ubisoft Reflections, de veelgeprezen studio achter de Driver-serie, heeft Watch Dogs een compleet wagenpark vol pk's staan. Neem plaats achter het stuur van meer dan 65 voertuigen, elk met hun eigen geavanceerde rijtechniek en -stijl. Ontdek de gigantische stad terwijl je missies uitvoert.

- Alles onder controle. Disrupt, de gloednieuwe game-engine die speciaal voor Watch Dogs is ontwikkeld, maakt gebruik van geavanceerde technieken en graphics om verbluffende visuals en een ongelofelijk realistische ervaring te bieden. Disrupt geeft je de macht om met jouw keuzes invloed te hebben op het verhaal, de stad en het leven van de inwoners.

- Dynamische navigatie. Watch Dogs maakt het mogelijk om niet alleen het ctOS van de stad in jouw voordeel te gebruiken, maar ook de straten. In het realistisch nagemaakte Chicago loop je door de straten, wandel je gebouwen binnen en klim je op daken om je doelwit te pakken te nemen.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis