Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers van de week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Xbox 360

Games spelen ja. Maar ook films, tv-programma’s, trailers en muziekvideo’s en kijken. Samen met je vrienden gamen. Draadloos, want snoeren zijn onhandig. Die ‘360’ slaat trouwens op de oneindige mogelijkheden die de Xbox 360 biedt. En gamen, dat kan hij sowieso.

Xbox 360 games

De Xbox 360 werd al in 2005 geïntroduceerd en is tot op heden een zeer populaire spelcomputer onder de liefhebbers van games. Het apparaat werd geproduceerd door Microsoft en concurreert met de PlayStation 3 en Nintendo Wii. De ‘360’ staat voor de ‘oneindigheid’ van deze spelcomputer. Naast het spelen van spellen kun je met het apparaat namelijk ook films, tv-series en sport kijken en luister je naar jouw favoriete muziek of radiozenders. Kortom, met deze spelcomputer kun jij je hele dagen vermaken. Speciaal voor de liefhebbers is BookSpot voortdurend op zoek naar de leukste spellen van het moment. Op deze pagina bekijk je de hele collectie Xbox games!

Sport, avontuur of simulatie: wat kies jij?

De voorkeur voor spellen is per persoon verschillend. Zo gaat de een graag de uitdaging aan in een spannende autorace en krijgt de ander energie van het verslaan van criminelen in een misdaadspel. Omdat BookSpot iedereen wil blijven verrassen met de leukste spellen kies je uit diverse categorieën zoals sport, simulatie, entertainment, avontuur en actie. Speel je graag met je vrienden? Ook dat is mogelijk. Middels een online verbinding vorm je een team met je vrienden, of met andere spelers over de hele wereld. Ben jij in het bezit van de Xbox One? Spellen die zijn ontwikkeld voor de Xbox 360 kunnen in veel gevallen ook op de Xbox One afgespeeld worden. Heb je een andere spelcomputer zoals de PlayStation 4, Nintendo 3DS of Wii? Dan heeft BookSpot ook voor jou een mooie collectie samengesteld!