Xbox One

Gezichtsherkenning, stemherkenning: de Xbox One is een slim apparaatje. En eentje die ervan houdt als je je vrienden uitnodigt om samen te gamen. En de kwaliteit is haarscherp dankzij de blu-ray speler. Echt een fijn ding. Maar vooral om games op te spelen, natuurlijk. Veel spelplezier!

Xbox One Games

Exclusief. Indrukwekkend. Revolutionair zelfs. Een sterk staaltje techniek: de Xbox One. Opvolger van de alom bekende Xbox 360. En alhoewel deze spelcomputer ontwikkeld is om een allround entertainer te zijn – je schakelt in één oogwenk heen en weer tussen games, live tv en apps zoals Netflix, Pathé Thuis en Skype – is juist de game-ervaring dé reden voor duizenden mensen om te kiezen voor de Xbox One. Dankzij toegang tot Xbox live speel je voortaan samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayer netwerk ter wereld. Voor welke Xbox One spellen kies je dan? Zeg het maar: de collectie is nog steeds groeiende. Elke maand komen er nog tientallen titels bij. En alsof dat nog niet gezien is kun je zelfs je oude Xbox 360 games op je nieuwe Xbox One spelen. Weet jij al wat jouw nieuwe favoriete game wordt? Neem alvast een kijkje tussen het duizelingwekkende assortiment van BookSpot. Je vindt er zeker iets naar je zin tussen!

BookSpot: voor eindeloos vermaak!

Van exclusives als Halo 5: Guardians tot blockbusters als Fallout 4. BookSpot heeft voor iedereen de perfect Xbox One game. Ga het gevecht aan met een meedogenloze vijand in Call of Duty. Stel je eigen dreamteam samen in Fifa. Ontdek de magie van Final Fantasy. Voel je een ware rockstar dankzij Guitar Hero. Werk aan je gamerscore, ontgrendel achievements en speel met je vrienden op Xbox Live, de beste gamingcommunity ter wereld. Dankzij BookSpot kan het allemaal. Er is genoeg voor dagen, zelfs weken, vermaak. Roep de familie bij elkaar, nodig je vrienden uit: niets is zo ontspannend (en gezellig!) als een lekker potje gamen!

Xbox One games: de titels van het moment

Benieuwd naar de leukste spellen voor de Xbox One van het moment? Wij van BookSpot zijn er om jou te inspireren én te verrassen. Natuurlijk kun je kiezen uit de best verkochte games of reserveer je alvast de nieuwste releases – maar vergeet vooral ook niet om eens te kijken wat andere gamers jou aanraden. Bij ons vind je tientallen recensies van Xbox One games in allerlei categorieën: van actie tot sport en van entertainment tot avontuur. Voor man en vrouw, van jong tot oud. Speelplezier voor het hele gezin gegarandeerd. Zet de cola en chips maar vast klaar: dat wordt genieten!