Heerlijk, het wordt weer langzamerhand herfst. Tijd om naar binnen te gaan en al je hobbyspullen weer uit te stallen. Om extra lekker te beginnen hebben we de allerleukste hobbyboeken voor je verzameld. Van BuJo tot haken, lettering, kleuren en knippen: we hebben boeken over alle hobby’s in huis. Vergeet niet mee te doen aan onze geweldige naaimachine winactie. Veel hobbyplezier!

Bobbi Eden: koningin van het haken

Dat Bobbi Eden kan haken is bewezen. Ze leert je niet alleen om grappige Ukkipukki’s (knuffeltjes) te maken, maar laat in haar boeken ook zien hoe je kussens, manden en kleden voor thuis kan maken. Haar nieuwste boek ‘Haken@Home Winter’ verschijnt op 10 oktober en staat vol met hippe haakcreaties zoals mutsen, beanies, sjaals en vesten. Allemaal warm en cute. Reserveer ‘m alvast dan heb je ‘m op de dag van verschijnen in huis.

Bobbi over haar nieuwe boek

 

Haken, knutselen en kleuren

Bij BookSpot hebben we voor elke hobby een passend boek. Lekker op de bank met het nieuwste haakboek van Bobbi Eden. Ze leert je stap voor stap hoe je de mooiste haakwerkjes maakt. Ook hebben we de allerbeste haakboeken boordevol patronen voor je op een rij gezet. Want als je eenmaal begint met haken kun je vaak niet meer stoppen! En ben je al bekend met bullet Journals? Daarmee maak je heel makkelijk je eigen agenda, met lijstjes, tekeningen en ideeën. Bullet Journaller Anne Jorinde van Gouden Lijntjes heeft een starterspakket samengesteld en dat bestel je nu tijdelijk met korting. Natuurlijk hebben we ook heel veel hobbyboeken in de aanbieding: dus of je nu houdt van papier, knippen, kleuren, borduren, naaien of haken: je kunt helemaal los. Vergeet niet mee te doen aan onze naaimachine winactie. Heel veel hobbyplezier!