Karin Slaughter boeken volgorde

Karin Slaughter boeken volgorde

Ieder jaar schrijft Karin Slaughter een spannende nieuwe thriller. Waar personages en gebeurtenissen in de verschillende series als een rode draad door de boeken gaan. In totaal heeft Karin Slaughter heeft 3 verschillenden series geschreven. De Grant County-reeks en de Atlanta-reeks, die zijn samengevloeid in de derde serie, de Georgia-reeks. Om dit voor jou overzichtelijk te houden hebben we de volgorde per serie op volgorde gezet.

Grant County (Sara Linton) reeks

Sara Linton is naast kinderarts ook patholoog-anatoom, in haar werk komt ze bijzondere gevallen tegen. In het begin van de serie is ze getrouwd met Jeffrey Tolliver, een politieagent. Samen vormen zij een bijzonder duo die misdaadzaken oplost.

 1. Nachtschade
 2. Zoenoffer
 3. Een lichte koude huivering
 4. Onzichtbaar
 5. Trouweloos
 6. Onaantastbaar 

Atlanta (Will Trent) reeks

Will Trent is FBI-agent en hij heeft een traumatisch verleden achter zich. Bij het onderzoeken van moordzaken, blijkt dat hij zijn eigen verleden nog niet heeft verwerkt.

 1. Triptiek
 2. Versplinterd 

Georgia reeks

Verenigt de personages van de Atlanta-reeks (Will Trent) met die van de Grant Country-reeks (Sara Linton)

 1. Genesis 
 2. Verbroken 
 3. Gevallen 
 4. Genadeloos 
 5. Stille zonde
 6. Verborgen
 7. Laatste weduwe 
 8. Verzwegen

Losstaande boeken


De Auteur Karin Slaughter


Met haar ijzingwekkende thrillers krijgt Karin Slaughter terecht de titel Queen of Crime. Al jarenlang staan haar boeken hoog op de bestsellerlijsten. Het bekendste zijn haar thrillers in de reeksen over Will Trent en Sara Linton. Ze heeft 3 reeksen met spannende boeken: de Atlanta-reeks, de Grant County-reeks en de Georgia-reeks. De eerste gaat over hoofdpersonage Will Trent, de tweede over Sara Linton en in de derde reeks komen de twee populaire hoofdpersonages samen. Karin wilde altijd al schrijfster worden, maar haar eerste boek werd door elke uitgever afgewezen. "Het beste wat me ooit heeft kunnen overkomen", aldus de bestsellerauteur. Het hielp haar naar eigen zeggen om te focussen. Dat heeft haar geen windeieren gelegd: er zijn wereldwijd tientallen miljoenen van haar thrillers verkocht.