Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Kerst bij BookSpot

Bestsellers films

 1. Anne Dorval, Antoine Olivier Pilon, Ben Mendelsohn, Carlo Verdone, Charlotte Rampling, Daniel Brühl, Henning Moritzen, Irrfan Khan, Jack O'Connell, Katrin Sass, Marcello Mastroianni, Niels Arestrup, Nimrat Kaur, Sophia Loren, Tahar Rahim, Tom Courtenay, Toni Servillo, Ulrich Thomsen
   
  22,99
   
  22,99
 2. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Fiona Shaw, Gary Oldman, Harry Melling, Helena Bonham Carter, John Hurt, Ralph Fiennes, Richard Griffiths, Robert Pattinson, Rupert Grint, Tom Felton
   
  19,99
   
  19,99
 3. Amanda Seyfried, Andy Garcia, Cher, Christine Baranski, Colin Firth, Julie Walters, Meryl Streep, Pierce Brosnan
   
  18,99
   
  18,99

Bestsellers sportboeken

 1. Michel van Egmond
  Prijs
  21,99
  Prijs
  21,99
 2. Henk Spaan
  Prijs
  20,00
  Prijs
  20,00
 3. Kari Hotakainen
  Prijs
  20,00
  Prijs
  20,00

Bestsellers muziek

 1. Prijs
  18,99
  Prijs
  18,99
 2. Prijs
  15,99
  Prijs
  15,99
 3. Kinderen Voor Kinderen
   
  13,99
   
  13,99

Het ideale kerstcadeau

De donkerste tijd van het jaar is ook meteen de meest magische. Omdat we terugkijken op het oude jaar en alvast mijmeren over wat het nieuwe jaar gaat brengen. Om de lichtjes en de kaarsjes.

Maar december is ook magisch om de cadeaus die we elkaar geven. Waarschijnlijk heb je al wel nagedacht over de pakjes die je onder de kerstboom wilt leggen. Maar ook op school en op de zaak geven we elkaar cadeaus. Want met cadeautjes sluit je het jaar extra feestelijk af. Heb jij al je kerstcadeaus al in huis? Zoek jij nog iets voor de juf of meester op de laatste schooldag van het jaar? Wil je die ene collega nog bedanken? Dan is dit het moment om je cadeaus te bestellen.

In onze online winkel slaag je altijd. Want we verkopen niet alleen boeken en eBooks, maar ook films, series, muziek en games. Om het je makkelijk te maken hebben we de bestverkochte titels van het afgelopen jaar bij elkaar gezet: bestsellers, kinderboeken en kookboeken. Stuk voor stuk boeken die je niet mag missen. En waar je anderen gegarandeerd blij mee maakt. Kom je er toch niet uit? Met onze cadeauzoeker vind je altijd het perfecte cadeau. Binnen een paar minuten. Gewoon een kwestie van een paar vragen beantwoorden. Wil je liever persoonlijk advies? Bel dan met onze LeesLijn of de klantenservice.

Op onze site kun je natuurlijk ook terecht voor cadeaus voor jezelf. Of cadeaus om te delen. Cd's bijvoorbeeld waarmee je kerst thuis nog magischer maakt. Een lekkere familiefilm, of een goede serie die je in de kerstvakantie in één keer uitkijkt. Kom langs in onze online winkel, want speciaal voor de feestdagen hebben we aanbiedingen en kortingsacties die op kunnen lopen tot wel 70%. Tot snel en alvast een fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.