Hoera, het is bijna Kinderboekenweek

*Gratis geschenk bij aankoop van 12,50 aan kinderboeken

Kinderboekenweek 2022

Tijdens de Kinderboekenweek gaan we lekker naar buiten, op avontuur in de natuur. Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is namelijk GI-GA-GROEN!

Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen om een echte natuurheld te worden. Informatieve boeken met allerlei weetjes en feiten over dieren en de natuur maar ook mooie prentenboeken om in te verdwalen. Het is Kinderboekenweek van woensdag 5 oktober tot en met zondag 16 oktober.

Voor het eerst is de keuze gevallen op een internationale schrijver voor het Kinderboekenweekgeschenk. Het populaire schrijversduo Andy Griffiths en Terry Denton hebben dit jaar het geschenk geschreven getiteld: Waanzinnige boomhutverhalen. Voor de allerkleinsten is er ook dit jaar weer een heel mooi prentenboek beschikbaar, dit jaar gemaakt door Marije Tolman. Het prentenboek Egalus is tijdens de Kinderboekenweek te koop voor slechts €8,25

Gratis kinderboekenweekgeschenk

Van woensdag 5 oktober tot en met zondag 16 oktober is het weer Kinderboekenweek! Bij aankoop vanaf 12,50 aan Nederlandstalige kinderboeken ontvang je het gratis Kinderboekenweekgeschenk: Waanzinnige boomhutverhalen. Het thema van de Kinderboekenweek is Gi-GA-Groen. Het geschenk is dit jaar geschreven door Terry Griffiths en Terry Denton. Je kent dit duo van ‘De Waanzinnige Boomhut-serie'

Slim & gelukkig

Tijdens de Kinderboekenweek wordt er op veel basisscholen extra aandacht gegeven aan lekker lezen. Van lezen word je namelijk slimmer en zelfs gelukkiger. Ook zie je dat veel (online) boekenwinkels en bibliotheken mooi versierd zijn. De moeite waard dus om een kijkje te nemen. Om je te helpen kiezen raden we je deze kinderboeken bestsellers aan: ‘Reisbureau wereldvreemd’, ‘Het wilde dierenorkest’ (van Dan Brown!), ‘Juf Braaksel en de geniale ontsnapping’ en ‘Waar is de taart?’. Met de boeken van Jozua Douglas, Carry Slee, Astrid Lindgren en Jeff Kinney heb je sowieso ook altijd een topper te pakken.

BookSpot wenst je een fijne Kinderboekenweek!