Muziek

Ben jij op zoek naar een CD, LP of een muziek DVD? Dan ben je bij Bookspot aan het juiste adres! Bij ons vind je duizenden CD’s in alle soorten muziek genres. Op zoek naar een LP? Kies uit ons brede assortiment, van K3 tot Mozert!

Nieuwe CD’s

Heb je het nieuwste album 30 van Adele al gehoord? Na 6 jaar is ze eindelijk terug met een nieuw album! Voyage van Abba is hun eerste studio album in 40 jaar! Daarnaast hebben wij o.a ook Dromen In Kleur van Suzan & Freek, Equals / = van Ed Sheeran en An Evening With Silk Sonic van Silk Sonic. Bekijk hier alle Nieuw Verschenen CD’s.

Nieuwe LP’s

The Legendary 1979 No Nukes Concerts van Bruce Springsteen en The E Street Band is de recent uitgebrachte Speciale uitgave van de concertregistratie van Bruce Springsteen en de E Street Band. Tattoo You van The Rolling Stones viert 40 jaar met de release van een gloednieuwe deluxe geremasterde editie van het hitlijsten aanvoerende, multiplatinum album. De LP bevat een gloednieuwe collectie van negen niet eerder uitgebrachte nummers. Bekijk hier alle Nieuw Verschenen LP’s.