Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Muziek

Filters

Filters

  • Meer Recent  
  • Meer Levertijd  

Anouk

De Nederlandse zangeres Anouk Teeuwe (8 april 1975) was van jongs af aan al muzikaal. Haar moeder was zangeres in een bluesband. Na haar veertiende kwam Anouk in verschillende tehuizen terecht waar ze leerde zingen. In 1994 werd Anouk aangenomen op het Conservatorium, deze maakt ze niet af. Via haar toenmalige echtgenoot leerde ze Barry Hay, zanger van de Golden Earring, kennen. Hij was zo enthousiast over haar zangkwaliteiten dat hij aanbood nummers voor haar te schrijven. Dit resulteerde in het nummer Mood indigo (1996). Haar echte doorbraak kwam in 1997 met haar tweede nummer Nobody’s wife, en haar debuutalbum Together Alone. In 1999 volgde het tweede album, Urban Solitude. Dit album kwam op nummer één in de Nederlandse album top 100. Na uitkomst van haar tweede album vertrok Anouk naar Amerika voor nieuwe opnames. Ze kwam vrij snel terug toen onderhandelingen met het platenlabel op ruzie uitliepen. Toen in 2007 Who’s You Mamma, het vijfde album van Anouk uitkwam, kreeg ze veel kritiek van haar band. Hierop verbrak ze de samenwerking. In korte tijd stelde ze vrij snel daarna een nieuwe band op. In 2009 volgde het album For Bitter Or Worse. Anouk won onder andere de Popprijs 2001, een Gouden Harp, een Edison voor Beste Zangeres Nationaal en de Cultuurprijs Den Haag 2009.
Bron: Wikipedia

Lees meer

Kensington

De Utrechtse rockband Kensington is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste podiumacts van Nederland. Het viertal heeft herhaaldelijk in een uitverkocht Ziggo Dome gestaan. Hun debuutalbum Borders verscheen in 2010. De muziek roept in recensies vaak vergelijkingen op met bands als Coldplay, Editors en Kings Of Leon. Kensington sleepte meerdere 3FM awards, MTV Awards en een Edison in de wacht. In 2018 wonnen ze de prestigieuze Popprijs op het Noorderslagfestival.

Lees meer

Michael Buble

Er is maar één stem die zo klinkt en die je meteen herkent. Charmeur, entertainer en inmiddels superster Michael Bublé (9 september 1975). Zijn grote doorbraak in Nederland beleeft hij in 2005, met onder meer de singles Feeling good en het zelfgeschreven Home. Michael Bublé, geboren in Burnaby, Canada, groeit op met zijn opa’s jazzalbums. Op jonge leeftijd wordt de Canadese Michael Steven Bublé door zijn opa gevraagd, of hij iets voor hem wil doen. Hij wil dat Michael de liedjes zingt waar hij zo veel van houdt. Michael begin met het oefenen van nummers als Stardust en Melancholy baby. Door zijn typerende stemgeluid wint Michael op zeer jonge leeftijd al lokale talentenjachten, maar wordt ook net zo vaak gediskwalificeerd vanwege zijn jonge leeftijd. Zijn opa, die loodgieter is, biedt vervolgens lokale muzikanten aan om gratis klusjes te doen. In ruil hiervoor vraagt hij of Michael een keer met hen op het podium mee mag zingen. Al snel kan niemand meer om Michael Bublé heen. Als Michael 17 is, heeft hij al een uitgebreid repertoire op zijn naam staan. Hij wint nationale talentenjachten en brengt in eigen beheer een aantal albums uit. Al snel wordt de muziek door onder andere filmmakers opgepikt, die het gebruiken voor soundtracks.

Lees meer

Andre Rieu

Nederlands bekendste violist en orkestleider André Rieu staat vooral bekend om zijn uitvoeringen van populair klassieke werken van onder andere Johann Strauss. Dit zorgt ervoor dat hij al twintig jaar populair is bij een breed publiek over de hele wereld. Rieu groeide op in een muzikale familie. Zijn vader was dirigent van het Limburgs Symfonie Orkest. Hij liet André vanaf zijn vijfde jaar viool spelen. In 1977 sluit André zijn studie af aan de muziekacademie te Brussel met een Premier Prix. Hij richtte het Maastrichts Salonorkest op, en breidde in 1987 zijn ensemble uit tot het Johann Strauß Orchestra. De grote doorbraak kwam in 1994 met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj. Dit werd een onverwacht succes. Door de hernieuwde aandacht voor walsmuziek neemt de populariteit van André Rieu enorm toe en volgen er vele succesvolle albums en grootschalige wereldtournees. Rieu treedt meestal op in de Nederlandse steden: Amsterdam, Arnhem, Heerenveen en als klap op de vuurpijl Maastricht. Ieder jaar keert André Rieu met zijn Johann Strauss orkest terug op ‘zijn’ Vrijthof in Maastricht. Dit is één van de succesvolste concerten van Rieu. Het is voor Rieu en zijn orkest ook een thuisoptreden. Op 5 maart 2009 werd Rieu geridderd in de Franse Orde van Kunst en Letteren wegens het uitdragen en populair maken van de klassieke muziek in de hele wereld, met name in Frankrijk. Rieu was al geridderd in de Nederlandse Orde van de Nederlandse Leeuw in 2002. In 2003 vierde André Rieu zijn Zilveren jubileum als musicus. Rieu bespeelt een Stradivarius uit 1667.

Lees meer

Marco Borsato

Marco Borsato is één van de meest succesvolle Nederlandse zangers aller tijden. De Alkmaarse zanger werd bekend bij het grote publiek toen hij in 1990 de Soundmixshow won. Aanvankelijk zong Borsato vooral in het Italiaans, maar in 1994 scoorde hij een joekel van een hit met het Nederlandstalige nummer Dromen Zijn Bedrog. Nu, bijna drie decennia later, is hij nog steeds niet weg te denken uit onze hitparade met liedjes in zijn moerstaal. Een aantal andere nummer 1-hits van Marco Borsato zijn Waarom nou jij, Binnen, Afscheid nemen bestaat niet, Rood en Dochters. Naast zijn zangcarrière, zet hij zich ook actief in als ambassadeur van War Child Nederland. Sinds 1998 is hij getrouwd met Leontine Ruiters. Samen hebben ze drie kinderen: Luca, Senna en Jada.

Lees meer