Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Muziek

Filters

Filters

  • Meer Recent  
  • Meer Levertijd  

Kensington

De Utrechtse rockband Kensington is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste podiumacts van Nederland. Het viertal heeft herhaaldelijk in een uitverkocht Ziggo Dome gestaan. Hun debuutalbum Borders verscheen in 2010. De muziek roept in recensies vaak vergelijkingen op met bands als Coldplay, Editors en Kings Of Leon. Kensington sleepte meerdere 3FM awards, MTV Awards en een Edison in de wacht. In 2018 wonnen ze de prestigieuze Popprijs op het Noorderslagfestival.

Lees meer

The Beatles

The Beatles, wie kent ze niet? Eén van de populairste, invloedrijkste én bestverkopende bands uit de popgeschiedenis. Een opmerkelijk gegeven voor een band die maar relatief kort heeft bestaan. Het viertal uit Liverpool was ‘slechts’ actief tussen 1950 en 1960 en bestond uit de leden John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Hun muziek was geïnspireerd op Amerikaanse rhythm-and-blues en ontvouwde zich gaandeweg tot een veel breder genre. John Lennon en Paul McCartney golden als de belangrijkste liedjesschrijvers van de groep. In hun korte bestaan, hebben ze indrukwekkend en veelzijdig palet van liedjes achtergelaten, die we nog dagelijks op de radio voorbij horen komen. Denk bijvoorbeeld maar aan Yesterday, Lucy in the Sky with Diamonds of Yellow Submarine.

Lees meer

Guus Meeuwis

Na ruim twee decennia en talloze stadionconcerten is Guus Meeuwis niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De Brabantse zanger is één van de populairste artiesten van ons land. In 1994 rolde hij per ongeluk het artiestenvak in, met een nummer dat hij - in eerste instantie – liever voor zichzelf had willen houden: Het is een nacht. Het betekende zijn grote doorbraak, en ook daarna scoorde hij aan de lopende band hits zoals Per spoor, Geef mij je angst en Schouder aan schouder. Zijn hoogst genoteerde nummer in de jaarlijkse Top 2000 is echter al jaren Brabant. Inmiddels heeft Guus een koffer vol bekroonde platen en verkoopt hij nog steeds stadions uit met de concerten Groots met een zachte G.

Lees meer

Neil Diamond

Neil Diamond (New York, 24 januari 1941) kreeg op zestienjarige leeftijd een gitaar als verjaardagscadeau. Al snel richtte hij zich op lessen, en later op songwriting. Hij verliet de universiteit zes maanden voor afstuderen om een aanbod als songwriter bij een uitgeverij te accepteren. Later huurde hij zelf een kantoor om al zijn tijd aan het schrijven van songteksten te besteden. Na een aantal jaren werd hij benaderd door de producenten Jeff Barry en Ellie van Greenwich. Zij brachten hem in contact met Bert Berns, de man achter Bang Records, voor welk label Neil in 1965 ging zingen. Voordat Neil Diamond zelf zanger werd, schreef hij al wereldhits voor Elvis Presley, Lulu, Deep Purple en The Monkees. Vanaf 1965 scoorde hij ze zelf, tientallen achter elkaar (Sweet Caroline, I’m a believer, Girl you'll be a woman soon, Cracklin' Rosie). Met zijn bronzen stemgeluid groeide hij uit tot een van de meest succesvolle Amerikaanse artiesten uit de jaren zestig en zeventig.

Lees meer

K3

K3 is een populaire meidengroep uit Vlaanderen die liedjes maakt voor jonge kinderen. Naast muziek, spelen ze ook in films, musicals en zijn er boeken verkrijgbaar van de groep. De oorspronkelijke groep bestond uit de Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Met deze bezetting brak K3 door in 1999. Sinds 2015 bestaat de groep echter uit de zangeressen Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn die het stokje hebben overgenomen. De liedjes zijn vooral geschreven voor kinderen en gaan over thema’s als liefde en doorzettingsvermogen. Ze worden geschreven door Miguel Wiels, samen met Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Lees meer