Divide
 • Divide
 • Divide
Prijs
9,99

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

Wereldwijd bekende superster Ed Sheeran blijft geschiedenis schrijven. Met zijn twee record-brekende comeback singles - “Shape Of You” en “Castle On The Hill” – heeft Ed Sheeran de details bevestigd over zijn langverwachte nieuwe album ÷ (uitgesproken als “DIVIDE”). Deze is klaar om uitgebracht te worden op 3 maart 2017 – het album is beschikbaar via pre-order vanaf vrijdag 13 januari.

Ed reageerde – “The reaction to my new singles has been absolutely mind-blowing and I can’t thank you enough. My new album ÷ holds a very special place in my heart and I really believe this is my best work to date. I’ve been eager to get back and I couldn’t be more excited for March 3rd.”

Divide – Ed zijn derde studioalbum – is op weg om een van de meest significante albumreleases van 2017 te worden en laat de 25-jarige uit Suffolk in zijn beste vorm zien. Het album is het resultaat van een artiest die zichzelf constant in verschillende richtingen duwt, wat zorgt voor een frisse muzikale basis met een ongelimiteerd muzikaal vocabulaire. Met inspiratie uit een grote hoeveelheid persoonlijke ervaringen en onderwerpen, neemt Ed je mee door een zeer persoonlijk verhaal; de terugblik op voorgaande relaties, familieherinneringen, zijn muzikale carrière of zijn tijd in 2016 waarin hij rond de wereld reisde. Muzikaal gezien is ÷ een verzameling van beeldschone orkestrale en emotievolle ballades, passievolle rap op hiphop ritmes, tijdloze meesterwerken met akoestische gitaar en innovatieve, ongekende popmuziek.

De recordbrekende comeback singles van Ed die vrijdag 6 januari zijn uitgebracht, geven perfect zijn onderscheidende muzikale vermogen weer met “Castle On The Hill” (een ode aan zijn geboorteplaats Framlingham, Suffolk) als een stadion-hit met een rock-geluid en “Shape of You” als een afgebroken en opnieuw opgebouwd modern popnummer, waarbij niet veel meer dan een looppedaal wordt gebruikt.

÷ brengt alles wat je verwacht met daarbij Ed zijn ongelooflijke gitaarspel, ongebruikelijke teksten, een grenzeloos muzikaal palet en daarbij eerlijke en vaak autobiografische verhalen – slechts enige redenen waarom dit veel geroemde talent een loyale basis van volgers heeft opgebouwd die niet te ontkennen is. Uitvoerend producenten zijn Benny Blanco (Rihanna, The Weeknd) en Ed zelf, met verdere productie door Johnny McDaid, Mike Elizondo en Steve Mac. Het album is opgenomen in LA, Londen, Suffolk en RMS Queen Mary 2. Ontzettend representatief voor deze tijd, zowel in geluid als onderwerpen, herbevestigd ÷ Ed als een van de meest vooruitdenkende en veelzijdige troubadours. Verder is het concept van het album artwork gemaakt door Ed, waarbij hij deze zelf heeft geschilderd!

Tracklist:
1. Eraser
2. Castle On The Hill
3. Dive
4. Shape Of You
5. Perfect
6. Galway Girl
7. Happier
8. New Man
9. Hearts Don’t Break Around Here
10. What Do I Know?
11. How Would You Feel (Paean)
12. Supermarket Flowers

0 | 0

 • 1
  EraserSheeran, Ed
 • 2
  Castle on the hillSheeran, Ed
 • 3
  DiveSheeran, Ed
 • 4
  Shape of youSheeran, Ed