Expendables
Prijs
14,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 2-3-2023

"Als geloofwaardigheid valuta was, zou de rijkdom van FAKE NAMES van de kaart zijn. Samengesteld uit Brian Baker (Minor Threat, Bad Religion, Dag Nasty), Michael Hampton (S.O.A., Embrace), Dennis Lyxzén (Refused, INVSN, The International Noise Conspiracy), Johnny Temple (Girls Against Boys, Soulside) en het nieuwste lid Brendan Canty (Fugazi, Rites of Spring) is de band een waar posthardcore dreamteam.
Maar in plaats van het verleden te herhalen, is Expendables een heruitvinding waarbij de band de vervorming terugschroeft en meer op de melodieën leunt. Het resultaat combineert hun ongeëvenaarde stamboom met een popgevoeligheid die lichtjes onverwacht en volkomen bevredigend is. ""Voor onze laatste plaat [FAKE NAMES uit 2019] waren de algemene invloeden 70's U.K. punk en power-pop; maar het eindigde ook met een kleine classic rock vibe, zoals de Vibrators meets Aerosmith. Dat hadden we nooit zien aankomen!"" legt Baker uit.
Voor Expendables deed de band een beroep op producer Adam ""Atom"" Greenspan (IDLES, Yeah Yeah Yeahs). Baker legt uit: ""De popinvloeden komen hier wat meer naar voren en de productie helpt echt om te schitteren. Het klinkt directer, urgenter.""
Expendables is de laatste uitwisseling in een muzikaal gesprek dat vier decennia omspant. Baker noemt de line-up van FAKE NAMES treffend een ""mutual admiration society"" en zegt dat zodra de vijf leden samen in dezelfde kamer kwamen, het voelde alsof ze al jaren samen in de band zaten."

0 | 0

 • 1
  TargetsFAKE NAMES
 • 2
  ExpendablesFAKE NAMES
 • 3
  Delete MyselfFAKE NAMES
 • 4
  GoFAKE NAMES