Huey Lewis & The News - Collected (3 CD)
 • Huey Lewis & The News - Collected (3 CD)
 • Huey Lewis & The News - Collected (3 CD)
Prijs
21,99

3 - 5 Werkdagen

In tegenstelling tot de paar eerder verschenen compilatiealbums van Huey Lewis & The News beslaan de 3 CD’s van Collected de complete carrière van deze iconische band uit San Francisco.

De eerste twee discs bevatten alle singles die de band ooit uitbracht, allen in de single-versies, en een aantal albumtracks die al jaren favoriet zijn bij zowel de band als hun fans. Denk bijvoorbeeld aan de hits The Power Of Love, Hip To Be Square, Stuck With You, Heart And Soul en If This Is It. Op deze twee CD’s zijn voor het eerst alle albums van Huey Lewis And The News, van het titelloze debuutalbum uit 1980 tot en met Soulsville uit 2010, vertegenwoordigd.

De derde disc bevat, zoals het een release in de Collected-serie betaamt, een aantal unieke songs en rariteiten. Zo begint CD3 met twee tracks van de band Clover, de eerste band waarin een jonge Huey Lewis (toen nog Huey Louis) te horen was. Ook bevat de CD voor het eerst de enige twee tracks van The American Express, de voorloper van Huey Lewis and the News. Onder deze naam nam de band slechts één single op die alleen in het Verenigd Koninkrijk verscheen. Verder vind je op deze Collected nog een aantal songs die Huey Lewis opnam voor soundtracks (Pineapple Express, Duets en Oliver & Co), duetten met onder meer Brenda Lee en Frankie Miller en een aantal nooit eerder op CD verschenen 12” remixes.Huey Lewis en News gitarist Johnny Colla waren nauw betrokken bij de samenstellen van dit uitgebreide overzicht.

0 | 0

 • 1
  Some Of My Lies Are True (Sooner Or Later)Huey Lewis &amp
 • 2
  Now Here's You - Single VersionHuey Lewis &amp
 • 3
  Stop TryingHuey Lewis &amp
 • 4
  Trouble In ParadiseHuey Lewis &amp