Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Bestsellers van de week

Net verschenen

Alvast te reserveren

Pop

Gillende tieners. Popidolen. Pop is niet zomaar een stroming, het veroorzaakt rages, hysterie – en hele goede muziek. En hoe herkenbaar ‘poppy’ nummers ook zijn, popmuziek verandert continu. Daarom is het een van de beste graadmeters van wat er speelt. Dus weet wat er speelt.

Popmuziek cd’s

Wanneer we spreken over popmuziek hebben we het niet over een bepaalde muziekstroming. Dit genre is voornamelijk gericht op de populariteit van de muziek, vandaar ook de benaming ‘pop’, waar een breed publiek naar luistert. Een van de eerste ‘popidolen’ was Elvis Presley, die in de jaren vijftig voor vele jongeren een muzikant was waar zij zich aan spiegelden. Typerend aan deze populaire muziek zijn de grote massa’s fans en het geschreeuw en gejuich tijdens concerten. Bekende en veelbeluisterde nummers behalen posities in hitlijsten, die door diverse radiozenders worden samengesteld. Speciaal voor de liefhebbers van populaire muziek is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste top 100 cd’s van nu, en van toen!

Popmuziek: top 100 cd’s, nostalgie én meer!

Jou blijven inspireren en verrassen. Dat is ons doel. BookSpot is daarom meer dan een online boekwinkel. Naast boeken verzamelen wij ook pop cd’s waarmee jij je uren kunt amuseren. Zo maak je jouw kerst compleet met beste kerstnummers allertijden, zing je meer met de beste muziek van eigen bodem, haal je jeugdherinneringen op met kinder- en jeugdliederen of luister je naar populaire instrumentale muziek. Zing, dans, lach en geniet van pop cd’s: van greatest hits tot songfestivalnummers!