Sovereign Deluxe
Prijs
23,99

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

"Het is voor het eerst dat hij een volledig studioalbum met de traditionele hymnen heeft opgenomen. Het project bevat klassiekers als ""How great thou art"", ""The old rugged cross"" en ""What a friend we have in Jesus"". De productie is gedaan door Kyle Lee en Jim Daneker. Michael W. Smith vertelt in een toelichting: ""Deze liederen hoorde ik voor het eerst toen ik de First Baptist Church in Kenova (West Virginia) bezocht samen met mijn moeder, vader en mijn zus Kimberly. De boodschap van deze songs in combinatie met de tijdloze muziek vormden de basis van mijn christelijke geloof.""

Deze 'Deluxe Edition' bevat bonus songs, 'behind the scenes' video's en een prachtig gefilmde LIVE-DVD die in januari 2014 werd opgenomen op de ranch van Smith in Franklin, Tennessee, in een met fans afgeladen schuur tijdens een onvergetelijke worship-avond!

DVD: Deze bevat een speciaal live concert op DVD met gastoptredens van Kari Jobe en Leeland Mooring. De DVD bevat ook speciale ‘behind the scenes beelden’, en een interview waarin Smith de inspiratie achter Sovereign bespreekt."

0 | 0

 • 1
  You won't let goSmith, Michael W.
 • 2
  Heaven come downSmith, Michael W.
 • 3
  MiracleSmith, Michael W.
 • 4
  Sky spills overSmith, Michael W.