Voor iedereen die best wat duurzamer wil leven, maar niet weet hoe

Dit is een goede gids voor een duurzame lifestyle. Zo simpel is het. Zou je best wat duurzamer willen leven, maar weet je niet hoe? En kun je er eigenlijk niet veel tijd, geld of gedoe in steken? Dan is dit wat voor jou.

Dit moderne handboek staat vol praktische tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd – voor iedereen die op een positieve manier van de wereld wil genieten. Het laat zien dat mooi en verantwoord samen kunnen gaan. En dat het gaat om goed, niet om perfect: om echtheid, authentieke keuzes en een eerlijk verhaal.

Met deze gids maakt Marieke Eyskoot, duurzame mode- en lifestyle-expert, een groen en eerlijk leven leuk en bereikbaar, met bruikbare suggesties, verrassende weetjes, de beste adressen, mooie merken, fijne plekken en slimme oplossingen. Iets goeds doen én het goed hebben tegelijk: wie wil dat nu niet?

Met een voorwoord van Eric Corton en interviews met Thekla Reuten, Sanne Vogel, Janine Abbring en Floortje Dessing

De pers over Marieke Eyskoot

‘Marieke Eyskoot is een expert en bekende Nederlander uit de wereld van duurzame mode. Laat het maar aan haar over om mensen te enthousiasmeren op dat gebied.’ de Volkskrant

‘Marieke Eyskoot zet eerlijke kleding op de kaart: ze maakt je wegwijs in het sustainable shoppen.’ Vogue

‘Een geweldige garderobe die bovendien ecobewust is – dat willen wij best. Marieke Eyskoot helpt je op weg.’ Marie Claire

 

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis